Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Yorumları

total 5, ab 3, abc1 4 bekliyorum

aynen
İnşallah yanılırız ama tablo iç açıcı değil
Millet kanalD'ye ateş püskürüyor ki haklılar da. Arkadaş niye kendi topuğuna sıkar bir kanal ben anlamış değilim nedir bu kuyruk acısı mantıklı bir açıklaması var mı aceba kendi içi boş beyinlerinde !?

Bölumdeki tek can sıkıcı nokta aksiyon sahnelerinin kısa cekilmesi. Sunu da duzeltmeleri lazim ya aksiyonu az ve oz yapin ya da bu sahnelerin suresini uzatin.

ayy vlla ben çok sevindim smith ölmesine

bu adamın vadiye geldiğini duyduğumuzda en çok ben destek olmuştum hemde öncelikle çok karizmatik bir ses tonu vardı çok umutluydum kendisinden ama 2 bölümden sonra kayboldu havası aaa özellikle hanefi falan olunca nefret etmiştim kendisinden

smiht kesinlikle müfettiş kane ve Mr.Ky yerlerini tutamadı o havayı veremedi 🙂🙂🙂

Bende ki vadici ışığını sende görmeye başladın demek
aga böyle vadici falan olamazsın 13.yıldan dizi mi izlenmeye başlanırmış açıkçası ben eskiyi izlemeden yeni bölümleri izlemenizi yadırgıyorum. mesela vadiye başlayacak 2 arkadaşım vardı adamlara eski bölümleri atıyorum 3 günde 10 bölüm izlemişler eski vadiyi
sizinde tez vakitte eski vadiyi sonrada pusuyu izlemenizi isterdim. eski vadiyi bitiren adam şuanki tüm dizileri bırakır izlemeyez sıkılır benim gibi
eski vadiye tekrar başladığımdan beri hiçbir dizinin yüzüne bakmıyorum bu diziyse bunlar ne diyorum
eski vadinin her bölümü 50-65 dakka arasında izlemeni tavsiye ederim

Şaka yapıyorum zaten
Ama o ışık bende var kabul et

Bölümü genel olarak begendim. Smith'in ölümü cok basit olsada 2 saatlik bölümü sIkIlmadan izledim... Polat'in geri dönüp sert yapmasi iyi oldu... Gölge sahneleri süper... Tilki ye biraz daha agirlik verilmeli. Bence 10 üzerinden 7.5 alacak bir Bölümdü.