Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
861
"Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük efsanesi, tüm rekorların tek sahibi, ekranların fenomen başyapıtı Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde muazzam bir bölümle daha ekranlara gelecek."

Kurtlar Vadisi Pusu 285.Bölüm Yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Allah yardimcin olsun abi Allah hakkindan hayirlisini versin İnşallah. Hayirdir abi senin ne problemin vardi onemli birsey degilse anlat merak ettim
nasıl aktifsiz olacan aga 😀 son hafta ders çalışılmaz derler

nasıl aktifsiz olacan aga 😀 son hafta ders çalışılmaz derler
Yok aga son gun ders calisilmaz diye biliyorum bizim rehber hocasi var akraba onun taktikleriylen ilerliyorum son ana kadar calismayi elden birakmamak lazim. Ki bu aksam yine kendimi durduramicam gibi 20.00'ye kadar ders calisacam.

Yok aga son gun ders calisilmaz diye biliyorum bizim rehber hocasi var akraba onun taktikleriylen ilerliyorum son ana kadar calismayi elden birakmamak lazim. Ki bu aksam yine kendimi durduramicam gibi 20.00'ye kadar ders calisacam.
çalış tabi aga şurda ne kaldı zaten

Heyecan ve özlemle bekliyorum
2 gün sonra 5 tane sınavım var ama isterse 15 tane olsun vadi varsa başka bişey yoktur
@Polat Şaşmaz aga çalışırsın konuyu ucuralım bugün

Yalnız bölüm çok sakin geçecek belli adamlar fragmanlara koyacak sahne bulamıyor

3. fragman çıktı izledin mi

@Doğu

@-KADİR- izledim aga koyacak sahne bulamamışlar inşallah yanilirim ama bölüm sakin olacak gibi

hafıza kaybı olayını geçersek daha iyi olacak gibi

admin çılgın galiba enteresan garip işler
Admin bir şey deniyor

Bu arada konya - bjk maçı bizi çok etkileyecek çok çekişmeli bir maç olur yine totali alamayacağız galiba.

Aynen konuyu ucuracaz bugun hedefim 200 mesaj

@Maskeli Fedai ne zaman teşrif edersiniz efenim ona göre kırmızı halınızı serelim