Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölüm Fragmanı

ayy vlla cnm sezon finaline kadar kredi kazandılar benden :F:F:F

aaa vericeksin polatı erhanın eline o en bastan mafyaya girdiği dönemden itibaren anlatsın polata çakırları seyfo dayıları mematileri erhan bu konuda uzman tek tek anlatsın :F

:F:Faynen ya valla süper olur keşke olsa

1 haftadır hazırlık yapıyordum vadi sayfasında ayolll :A:A:A

aaa vlla isterse dünyadakı herkes tatmin olsun elif mezarlık sahnesi olmasaydı ben yine tatmin olmucaktım ali candan olayıyla birşeyi yapıcaksan tam yapıcaksın neyseki bu hafta gönlümü aldılar benim için artık ali candan konusu tamamdır benden onay aldılar:love1::love1::love1:

ayy o değilde polatada yazık ayolll adam bir bakıyor şefi sevgilisi annesi babası arkadaşı etrafında kim varsa ölmüş ve kala kala cahit e kalmış bunu öğrenmesi en acısı olsa gerek :F:F:F
Kız sen yine eleştirecek birşey bulursun :F:F

fragman süper polat elif in mezarına gidiyor oha bunu hiç beklemezdim acayip süpriz oldu @Çiğdem- hadi yine iyisin ihtimal vermemiştim ama bizim senaristler şaşırttı bu defa :D
yalnız fragman çok erken çıktı ya gün boyu 10 kez baktım ulan v2 bekliyoruz en kısa zamanda

Abla bu tanıma koptum @takas hadi hayırlı olsun ; başlığın hırçın delikanlısı gelde yorumunu yap :F:F
abla enteresan sıfatlarla tanımlıyor bizi :D @vadikızı abla gerek yok böyle şeylere hırçın mırçın değilim :D

Son düzenleme:
fragman süper polat elif in mezarına gidiyor oha bunu hiç beklemezdim acayip süpriz oldu @Çiğdem- hadi yine iyisin ihtimal vermemiştim ama bizim senaristler şaşırttı bu defa :D
yalnız fragman çok erken çıktı ya gün boyu 10 kez baktım ulan v2 bekliyoruz en kısa zamanda

abla enteresan sıfatlarla tanımlıyor bizi :D @vadikızı abla gerek yok böyle şeylere hırçın mırçın değilim :D

Biliyorum paşam takılıyorum sana:D:D
vuu 10 kezmi baktın haklısın bakılacak fragman valla bende çok beğendim:D

Ustanın ,ölüm ölüm dediğin nedir dedikten sonra ,2016 yılında olduğumuzu düşününce hüzün kapladı :(

Hazır usta hafızasını kaybetmişken sigarada yaksa :D,özledik:(

Bol bol Gölge ve Polat sahnesi olur insallah. Birde Siyah sancak'in operasyon sahneleri daha özenle cekilebilir

sosyal medya fragmanı bu hafta çıkmazsa ağır konuşurum :D