ayy vlla cnm sezon finaline kadar kredi kazandılar benden
aaa vericeksin polatı erhanın eline o en bastan mafyaya girdiği dönemden itibaren anlatsın polata çakırları seyfo dayıları mematileri erhan bu konuda uzman tek tek anlatsın![]()
ayy vlla cnm sezon finaline kadar kredi kazandılar benden
aaa vericeksin polatı erhanın eline o en bastan mafyaya girdiği dönemden itibaren anlatsın polata çakırları seyfo dayıları mematileri erhan bu konuda uzman tek tek anlatsın![]()
Kız sen yine eleştirecek birşey bulursun1 haftadır hazırlık yapıyordum vadi sayfasında ayolll
aaa vlla isterse dünyadakı herkes tatmin olsun elif mezarlık sahnesi olmasaydı ben yine tatmin olmucaktım ali candan olayıyla birşeyi yapıcaksan tam yapıcaksın neyseki bu hafta gönlümü aldılar benim için artık ali candan konusu tamamdır benden onay aldılar
ayy o değilde polatada yazık ayolll adam bir bakıyor şefi sevgilisi annesi babası arkadaşı etrafında kim varsa ölmüş ve kala kala cahit e kalmış bunu öğrenmesi en acısı olsa gerek![]()
hahah ayy vlla senaryo bakımından benden kredi kazandılar ama yusufun kurtuluşu yok kulaklarını çekmeye devam edecemKız sen yine eleştirecek birşey bulursun![]()
abla enteresan sıfatlarla tanımlıyor bizi
fragman süper polat elif in mezarına gidiyor oha bunu hiç beklemezdim acayip süpriz oldu @Çiğdem- hadi yine iyisin ihtimal vermemiştim ama bizim senaristler şaşırttı bu defa
yalnız fragman çok erken çıktı ya gün boyu 10 kez baktım ulan v2 bekliyoruz en kısa zamanda
abla enteresan sıfatlarla tanımlıyor bizi@vadikızı abla gerek yok böyle şeylere hırçın mırçın değilim
![]()
çıkmış mı diye youtube kanalına baktım demiştim ama 10 kez izlerim tabiBiliyorum paşam takılıyorum sana
vuu 10 kezmi baktın haklısın bakılacak fragman valla bende çok beğendim![]()
çıkmış mı diye youtube kanalına baktım demiştim ama 10 kez izlerim tabi![]()