Kurtlar Vadisi Pusu 285. Bölüm Fragmanı

Fragmanı çok beğendim nostajli şov Elif Eylül'ün mezarıyla devam ediyor. @Çiğdem- kız ne yaptın ne ettin sonunda adamı mezarlığa götürdün helal olsun
Keşke Ömer babanın evine de gitse.. Bu hafıza kaybı olayı diziye renk kattı keşke biraz uzun sürse ama Cahit bu bölümde müdahale edecek gibi duruyor..

Aksiyon'u kesip fazla duygusala geçmesinler 😕 bizim Türk halkı sevmez karı dizisi derler

Aksiyon'u kesip fazla duygusala geçmesinler 😕 bizim Türk halkı sevmez karı dizisi derler
Demezler merak etme. Çarpık ilişkiler, ''istediğim karıyı alırım'' diyenler, gayrımeşru çocuk yapanlar olmadığı sürece kimse ''karı dizisi'' demez. 😉

Demezler merak etme. Çarpık ilişkiler, ''istediğim karıyı alırım'' diyenler, gayrımeşru çocuk yapanlar olmadığı sürece kimse ''karı dizisi'' demez. 😉

Fragmanın son sahnesi yeter anlayana vatan sevgisini çok iyi anlatan bir sahne olmuş

Siyah Sancak operasyonlarindan heyecan alamiyorum. Her bolumde farkli bir operasyon yapiyorlar bir hedefleri olsa her bolum ona yaklasa yaklasa gitseler keske

Fragman on numara beş yıldız olmuş. Anlaşılan eski yeni karışımı yapacaklar [emoji2]

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım vay be bu repliği tekrar duymak bile yetti. Sadece Siyah Sancak operasyonlarında sıkıntı var onlarıda bir sisteme bağlalasar süper olur zaten Yasin Komutan rolünün hakkını veriyor bu şekilde yazık oluyor adama.

Fragman efsane, usta hafızasını kaybetsin yeter ki biz böyle bölümler görelim. İnşallah az Cahit sıfır Yusuf sahnesi vardır bu bölümde biraz eskileri yad ederiz.

Fragmana bayıldım süper olmuş merakla bekliyorum b ölümü

1 haftadır hazırlık yapıyordum vadi sayfasında ayolll

aaa vlla isterse dünyadakı herkes tatmin olsun elif mezarlık sahnesi olmasaydı ben yine tatmin olmucaktım ali candan olayıyla birşeyi yapıcaksan tam yapıcaksın neyseki bu hafta gönlümü aldılar benim için artık ali candan konusu tamamdır benden onay aldılar

ayy o değilde polatada yazık ayolll adam bir bakıyor şefi sevgilisi annesi babası arkadaşı etrafında kim varsa ölmüş ve kala kala cahit e kalmış bunu öğrenmesi en acısı olsa gerek

Allahım sana şükürler olsunn sonunda seni tatmin etmişler çok sevindim
çok
mezarlık sahnesi fena olacak ya

@takas başlığn hırçın delikanlısı nerdesin gel yorum yap fragmana

Allahım sana şükürler olsunn sonunda seni tatmin etmişler çok sevindim
çok
mezarlık sahnesi fena olacak ya

@takas başlığn hırçın delikanlısı nerdesin gel yorum yap fragmana
ayy vlla cnm sezon finaline kadar kredi kazandılar benden

aaa vericeksin polatı erhanın eline o en bastan mafyaya girdiği dönemden itibaren anlatsın polata çakırları seyfo dayıları mematileri erhan bu konuda uzman tek tek anlatsın