Kurtlar Vadisi Pusu 284.Bölüm Fragmanı

Aynen canım sanırım bundan sonra polatı aktif görecez hafızasını kaybettiği için
kendisini arayacak adam bol bol görecez sanırım onu:D
aaa malesef ali candanken çakırı seyfo dayıyı mematiyi tanımıyordu ama aslan akbey ve elifin öldüklerini öğrenince bence ikisininde mezarına gidicektir otür sahnelere çok ihtiyacımız var
:F:F:F

aaa malesef ali candanken çakırı seyfo dayıyı mematiyi tanımıyordu ama aslan akbey ve elifin öldüklerini öğrenince bence ikisininde mezarına gidicektir otür sahnelere çok ihtiyacımız var
:F:F:F

Aynen şimdi ali candanım dedi ama hangi kısımlara döndü bilmiyoruz dediğin gibi
aslan akbeyin en önemlisi elifin mezarına gidebilir:D

Fragmanda su kare dikkatimi cekti. Adama sniper tutuluyor sanirim
9248f4deba9a875ff3e093f46e9ea461.jpg

Fragman çok iyi olmuş üst üste 3-4 kötü bölümden sonra son 2 bölüm toparladık biraz. :D

Efsane alemdar hafızasını kaybetti bakalım neler olacak

Bravo el birliği ile ters köşe oldum gecenin bir vakti. Tebrikler PanaFilm :F Fragman güzel Raskoln'ün yumruğu fena yine bölüme damgasını vuracak reis :A

oha harbiden fragman çıktı fragman süperde yav abicim Allah sizi bildiği gibi yapsın başka müzik mi kalmadı ulan 1000 tane müziği olan dizi ya on tane fragman yayınladınız hepsi aynı müzik sırf şu müzik olayı yüzünden sinir oldum

Bence iki fragman da heyecan verici. Bu Bölüm den hem aksiyon hemde geriye dönüs bekliyorum. Hayirlisi olsun.

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak