Kurtlar Vadisi Pusu 283.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dünya yıldızını geçtim bir dönem dünyada en iyi oyuncular arasında zirveye çıkmış adam sıradan,basit bir kupa elemesi için beraberlik golü ve galibiyet golünde sanki Şl kupası kaldırmış gibi seviniyorsa bizim gibi taraftara da kötü gün taraftarlığı yakışır ve maçları seyreder.
sevinecek tabi dünyanın parasını alıyor bak bu düşünce çok yanlış burası Galatasaray burda herkes terinin son damlasına kadar oynamakla yükümlüdür maç seçmeden oynamakla yükümlüdür isterse messi olsun farketmez. bizden aldığı paraların haddi hesabı yok
adam gibi oynasınlar yenilsinler eyvallah ama ruhsuzluğa tahammülüm yok tarık çamdal gibi adamların dünyaları kazanmasına tahammülüm yok

1591. @Amoureux 1
Bunu es geçme :D
bu bölümü izledin mi güzeldi

sevinecek tabi dünyanın parasını alıyor bak bu düşünce çok yanlış burası Galatasaray burda herkes terinin son damlasına kadar oynamakla yükümlüdür maç seçmeden oynamakla yükümlüdür isterse messi olsun farketmez. bizden aldığı paraların haddi hesabı yok
adam gibi oynasınlar yenilsinler eyvallah ama ruhsuzluğa tahammülüm yok tarık çamdal gibi adamların dünyaları kazanmasına tahammülüm yok

Hayır, radikal kararımı uyguladım :D

@papuleoo aga izledin mi bölümü

evet aga sen açmıştım hatırladım kesin demi
Dün gece izleyebildim. Ondan dolayı yorum yapamadım, tabi yorumlarınızı da daha tam okuyamadım.

Bence bölüm iyiydi. Hatta ilk 10-15 dakikasını azım açık izledim dersem yalan olmaz, geriye dönüşler iyi düşünülmüş. Zaten ilk reklamdan sonra bölüm kendine geldi ve seyir zevki iyi olan bir bölüm izledik. Bu bölümün komedi ve aksiyon yönü çok iyiydi ikisini sonunda oturttular [emoji2] bölümü izlerken dikkatimi çeken önemli noktalar oldu; Bunların başında tabiki Raskoln geliyor [emoji2] adamın her hareketinde her repliğindd kalite akıyor. Misal Raskoln seni sevdi dernek Kenan'ın atı Raskoln sanması güzel bir ayrıntıydı [emoji33] bunlar dışında benim ilgi alanım olan tarihten anekdot vermeleri herhalde en çok beni sevindirmiştir [emoji2] 1546 [emoji2] bunu söyleyen adamım Tilki olunca konunun değeri de daha çok artıyor. Ayrıca Yasin komutan ve Pusat da bu bölümün iyileri arasında benim için [emoji2]

Hacı sen yanlış düşünüyorsun . O adam o parayı hakediyor, herkes öyle oynasın aldığı paranın hakkını versin.Sneıjder dünya para alıyor sevinecek diyorsun ,adamın kariyerine bakarsak sevinmemesi lazım ama adam takımı için özellikle diyorum galatasaray takımı için ve arkadaşları için herşeyi veriyor.Tribün takım arkadaşlarını ıslıklarken bu adam tribünleri karşısına alıyor alkışlayın diyor .

raskoln ortaya çıktı polat hafızayı kaybetti gölge tuzağa düştü tilkiyle zeynep ortak operasyon yaptı falan filan güzel bölümdü ama karı gibi naz yapıyorsun sen izlemezsen izleme :D
Hafızasını mı kaybetti? İyiki izlememişim. Vurulduğunda zaten tamam demiştim, bununla iyice b*ka bağlamışlar gibi.

Selamlar
akşamki bölüm bence çok güzeldi sonu süprizdi polatın hafızasını kaybedeceği aklıma
gelmemişti raskoln süperdi atla konuşması falan süperdi kopardı beni adam:F

Hacı sen yanlış düşünüyorsun . O adam o parayı hakediyor, herkes öyle oynasın aldığı paranın hakkını versin.Sneıjder dünya para alıyor sevinecek diyorsun ,adamın kariyerine bakarsak sevinmemesi lazım ama adam takımı için özellikle diyorum galatasaray takımı için ve arkadaşları için herşeyi veriyor.Tribün takım arkadaşlarını ıslıklarken bu adam tribünleri karşısına alıyor alkışlayın diyor .
sevinmeyecekse oynamayacaksa burda işi ne dünyanın parasını alıyor paşa paşa oynayacak burası Galatasaray hiçbir futbolcu Galatasaray dan büyük değildir

Vadi'de senaryo ne olursa olsun Polat karakterinin üzerine yazilmali. Polat'i geri plana atip yeni bir kahraman cikartilmaya calisilirsa maalesef 7 Reyting üzerine cikamaz! Ha Yusuf hic olmasin demiyorum ama 1.5 saatlik bir bölüm de 50 dakika yusuf olmaz diyorum. Raskoln, Pusat ve Tilki gibi karakterler haftalarca 5 dakika bile gösterilmedi. Mesela 283. bölümün en heyecanli sahnesi asya ve tilki nin operasyonu oldu! Bu sahnelerden daha fazla lazim.

Vadi'de senaryo ne olursa olsun Polat karakterinin üzerine yazilmali. Polat'i geri plana atip yeni bir kahraman cikartilmaya calisilirsa maalesef 7 Reyting üzerine cikamaz! Ha Yusuf hic olmasin demiyorum ama 1.5 saatlik bir bölüm de 50 dakika yusuf olmaz diyorum. Raskoln, Pusat ve Tilki gibi karakterler haftalarca 5 dakika bile gösterilmedi. Mesela 283. bölümün en heyecanli sahnesi asya ve tilki nin operasyonu oldu! Bu sahnelerden daha fazla lazim.
vayyyy yasin kardeşim seni görür görmez giriş yaptım nerdesin ya özledik :D hoşgeldin sefalar getirdin aktif bir şekilde yorumlarını bekliyoruz bizleri unutma
yorumuna da her zamanki gibi katılıyorum

vayyyy yasin kardeşim seni görür görmez giriş yaptım nerdesin ya özledik :D hoşgeldin sefalar getirdin aktif bir şekilde yorumlarını bekliyoruz bizleri unutma
yorumuna da her zamanki gibi katılıyorum
Hosbulduk kardesim. Bir süredir forumu aktiv olmadan takip ediyordum. Bundan sonra en azindan Kurtlar Vadisi bölümün de aktiv kalacagim.

Hosbulduk kardesim. Bir süredir forumu aktiv olmadan takip ediyordum. Bundan sonra en azindan Kurtlar Vadisi bölümün de aktiv kalacagim.
aga hiç değilse dediğin gibi vadi bölümünü boş bırakma yorumlarını hep bekliyoruz valla seni gördüğüme çok sevindim :D