Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Pusat iyi hoşta ama senaryo yazılabilecek bir rolde değil. Tıpkı Sagir gibi Polpo gibi veya Raskoln gibi bu tür adamları öyle bir şekilde yansıttılar ki bu saatten sonra ne yaparsan yap rayına oturtamazsın.

Pusat iyi hoşta ama senaryo yazılabilecek bir rolde değil. Tıpkı Sagir gibi Polpo gibi veya Raskoln gibi bu tür adamları öyle bir şekilde yansıttılar ki bu saatten sonra ne yaparsan yap rayına oturtamazsın.
ayy polatın mekanında adam kalmadı ayoll cahit bile ne yaptığı belli değil safiyeyle çocuk bakıyorlar polatın ekibi diye birşey kalmadı tüm vadicilerin ortak düşüncesi polata adam lazım pana belliki yeni oyuncu almaya korkuyor ozaman koyucaksın pusatı polatın yanına en azından her bölüm sevdiğimizi 1-2 sahne olur hekimoğlu falan haftalık günü kurtarır bizde bu işkence bölümelre maruz kalmayız görkemde kendine yazılan rolden şikayetçiymiş bu sezon duyumunu aldık çocuğu yusuf uğruna yiyorlar 🙂🙂🙂

Çiğ köfte > Yusuf

Muhtemelen son kez izliyorum diziyi. Ve pişman olmayacağım bir bölüm gibi bu bölüm..

Bu Yusufun planı falan yok bu ney lan

Susturucu takmayı akıl edememiş avel Yusuf

Ben bu hafta da izlemiyorum, sanırım son 2 haftadır pişman değilim ne zaman bu saçma senaryo düzelirse o zaman geri döneceğim.

Şimdi Gölge vs. SİS aksiyonu var. Çok geçe koymuşlar kalan sahneler ilgi uyandırıcı değil maalesef. Ama 2-3 bölüm önceki kedi sevmeli bölümün kat kat üstünde diyaloglar en azından.