Canımı sıkan bir yorumun dahaSıkıcı bir sahne daha
Canımı sıkan bir yorumun dahaSıkıcı bir sahne daha
Pusat biraz pişsin yanına alır Usta onuayy gelelim pusat olayına akiften yusuftan bu torpilli adamlardan görkems evindike yer kalmıyor malesef pusatın yeri sokakalr mafya havası olan bir çozuk aa mafya kalmadı diyorsanız polatın ofisi bomboş ayol polata adam lazımkoyun pusatı yanına polatın izleyelim siyah sancakta pusatın ne işi var geçenlerde görkem kendisine verilen rolu beğenmiyor diye bilgi almıştık adım kadar eminim siyah sancak olayından bu çocukta rahatsız göz göre göre harcadınız çocuğu sezon finalinde ölür kurtulur inş bu rezillikten görkem gibi genç bir yetenek var yusuf yusuf tutrmuşlar görkemin kariyerini bitiriyorlar ayrıl başka bir projede dene şansını biz vadiciler sana destek oluruz 🙂🙂🙂
daha ne pişmesi ayoll ersoy döneminde direk çaycılık yaptı bu çocuk akif gibi yusuf gibi gelir gelmez koltuğa oturmadı mutfakta çay demledi tnt sezonunda mafyaya adım attı aşama aşama gitti hepimiz çok sevdik 10.yılda polatın yanında görev almaya basladı diğer atv sezonunda ise mafya alemine girdi bence son atv sezonunu pusat kurtardı geçen yıl yine o alanda devam etti bu adamı şimdi ezik gibi tutup başkasının emrine veremezsin yusuf gelir gelmez nerdeyse baron olucak pusat gibi aşama aşama giden artık şuan polatın yanında tamamen cahitten sonra 2.adamı olması gerekirken yasin al kulağını çek dediler dalga geçiyorlar hem görkemle hemde bizlerle 🙂🙂🙂Reklam
Pusat biraz pişsin yanına alır Usta onuAma dediğin gibi biraz ezildi bugün sanki ben de rahatsız oldum.