bu mesajı sen mi yazdın bu ne la bütün simgeler kullanılmış
hızlı gonzalez i yad ediyorduk
bu mesajı sen mi yazdın bu ne la bütün simgeler kullanılmış
Bir tane de benim icin atTm ilk önce kardeşime dayak atıyım sonra gelcem kumandayı alayım
kurtlar vadisi bölümüne gir bu konunun yanında mesaj sayısı görüntülenme sayısı yazıyor ya mesaj sayısının üzerine tıkla çıkıyor@takas sen konuda kim ne kadar mesaj yazmis nereden buluyodun
ben tanıyorum zaten geçen sene konuşuyorduk geç bulduk erken kaybettikHızlı gonzales yazıyormuş böyle
Hepimiz alem insanlarız fark - ı bizYav arkadas hicmi altta ki yazdigi mesaji okumuyosunuz
Hatırlıyorum o haftayı. Bayağı efor sarfetmiştimeski aktif vadiciler@Amoureux aga görüyon mu rekor kırdığımız konuda şov yapmışsın resmen
10 mesaj yazan kvp de bizim @Maskeli Fedai
Okuduk yahu.Yav arkadas hicmi altta ki yazdigi mesaji okumuyosunuz
aga süpersin haftaya vadiye devam değil mi; senin gibi vadici istediği kadar eleştirsin vadiyi bitiremez değil miHatırlıyorum o haftayı. Bayağı efor sarfetmiştim
aga o halimizi çok özledim ya yorumlara baksana çok güzel günlerdi seninde en aktif zamanların nerdeyse 250 mesaj yazmışsın konuya şimdi bu sayıyı 1 ayda yazamıyorsunHatırlıyorum o haftayı. Bayağı efor sarfetmiştim
Kararlıyım ben.aga süpersin haftaya vadiye devam değil mi; senin gibi vadici istediği kadar eleştirsin vadiyi bitiremez değil mi
Sen onuda aşacan bu gidişleaga o halimizi çok özledim ya yorumlara baksana çok güzel günlerdi seninde en aktif zamanların nerdeyse 250 mesaj yazmışsın konuya şimdi bu sayıyı 1 ayda yazamıyorsunkonuyu uçurmuşsun resmen
yani ne diyon şimdi sen aga söyle bakalım 😀Kararlıyım ben.
başlarım lan kararına izleyeceksin bırakmak yokKararlıyım ben.
polat şaşmaz uçuşa geçmiş yeniden baş edemem bununla
Durdu şuan birşey olmuş bellibaşlarım lan kararına izleyeceksin bırakmak yokinada bak
çok gıcık bir adamdı ama ölümü güzeldiPolat'a racon kesiyorlar Beyaz tvdeki bölümde. İte bak çok kıl olmuştum buna
Aynen tipe bakPolat'a racon kesiyorlar Beyaz tvdeki bölümde. İte bak çok kıl olmuştum buna
Edemezsin zatenbaşlarım lan kararına izleyeceksin bırakmak yokinada bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?