Eyvallahbu konu hakkındaki görüşlerimi biliyorsun işte hala uzatıyorsun evet karı dizisi bana göre bunu izleyen erkeklere şaşkınlıkla bakıyorum ki zaten erkekler pek izlemiyorduhiç sevmiyorum o diziyi gıcık oluyorum
Eyvallahbu konu hakkındaki görüşlerimi biliyorsun işte hala uzatıyorsun evet karı dizisi bana göre bunu izleyen erkeklere şaşkınlıkla bakıyorum ki zaten erkekler pek izlemiyorduhiç sevmiyorum o diziyi gıcık oluyorum
müthiş bi adam yaBenim anlamadigim Gölge burada Afedersin Yasin Komutan mi diyor yoksa Auf Whidersen (Almancada Güle Güle demek) mı ? Dünden beri kafama takildi
Hiç mi görmedin eleştireni ? hacı o zaman ilk oldumBen hiç görmedim kötü yazan senin görüşün saygı duyarım liderlik yeteneği var adamda gerçekten çok iyi bir oyuncu bu bana göre tabi bakabilirsin heryere kim eleştriyyor acep
Ben anlamam karı dizisi izlemeye gidecem
Evet ilk oldun Dirilişinn gruplarına sosyal medya hesaplarına bakıyorum eleştiren görmedim soruda sormuşlardı oyunluğu nasıl diye herkes süper demiştiHiç mi görmedin eleştireni ? hacı o zaman ilk oldum
yav aga sana demedim işte alınganlığın üstünde he bugünBen anlamam karı dizisi izlemeye gidecem
Ben kolay kolay beğenmem herkesin oyunculuğunuEvet ilk oldun Dirilişinn gruplarına sosyal medya hesaplarına bakıyorum eleştiren görmedim soruda sormuşlardı oyunluğu nasıl diye herkes süper demişti
Oynarken mimikleri bile oynamıyor ,tabi bu bana göre .Eğturul karekterini keşke başkası oynasıdı, oyunculuğunu beğenmiyorum .
Hacı beynim sulandı artık kaç mesaj yazdım Allah biliryav aga sana demedim işte alınganlığın üstünde he bugün
Övgüler yağdırıyorlar adama bazıları diyor Engin Altan bu rolü böyle oynamasaydı izleyebilirmiydik zevk alırmıydık diyen bile varBen kolay kolay beğenmem herkesin oyunculuğunugeneli beğeniyorsa sıkıntı yok o zaman
Kotu rol kesiyor ama Ertugrul karakterine cuk oturmus. Enginden baskasi bu role yakismazdiAga yapma ya ilk kez kötü yorum senden gördüm herkes adamı övüp övüp bitiremiyor
Ben anlamam karı dizisi izlemeye gidecem
Öylesine iğneleme yaptım
çok formdasın bu aralar aga seni süper mod yapmamız lazımHacı beynim sulandı artık kaç mesaj yazdım Allah bilirolur böyle şeylerben bir duş alacam kendime gelmem lazım.
Dün gece 1-2 mesajım vardır bak hacı ne kadar çoşturmuşum konuyuKonuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP10;
1. @Polat Şaşmaz 84
2. @takas 67
3. @Doğu 59
4. @EFE UYSAL 57
5. @Since2011 51
6. @-KADİR- 46
7. @china_shangai 43
8. @Maskeli Fedai 26
9. @vadikızı 24
10. @papuleoo 19
Bu diziden önce gerçekten oyunculuğnu hiç beğenmiyordum ama bu dizi ile herşey değişti çok geliştirmiş kendini çuk oturmuş role yaşayarak oynuyorKotu rol kesiyor ama Ertugrul karakterine cuk oturmus. Enginden baskasi bu role yakismazdi
Adaş 2 mesaj daha yaz da beni geçKonuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP10;
1. @Polat Şaşmaz 84
2. @takas 67
3. @Doğu 59
4. @EFE UYSAL 57
5. @Since2011 51
6. @-KADİR- 46
7. @china_shangai 43
8. @Maskeli Fedai 26
9. @vadikızı 24
10. @papuleoo 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?