lana olum sınırını bil deli gibi ortalıkta dolaşma herşeyin bir yeri ve zamanı vardırBen sokakta hep Vadi izliyorum bu hafta o kismi patlaticamButun Manisa beni Vadi delisi diye tanicak yakinda
![]()
lana olum sınırını bil deli gibi ortalıkta dolaşma herşeyin bir yeri ve zamanı vardırBen sokakta hep Vadi izliyorum bu hafta o kismi patlaticamButun Manisa beni Vadi delisi diye tanicak yakinda
![]()
Vadi izlemiyorum ki sadece Eskiya Dirilis ne denk gelirselana olum sınırını bil deli gibi ortalıkta dolaşma herşeyin bir yeri ve zamanı vardır
Bu akşam seyredemedim okey oynadık arkadaşlarla ,eve geldiğimde en son Polat yuvarlanıyordu![]()
Hacı izliyeceğim 1 saat sonraaga istersen bölümü tamamını izlersinde
bence polat gölge kapışmasını izle
1.20.11 den itibaren izle![]()
doğal olarak polat haşamet etti ama o da vurdu bikaç tane normalde polat dövüşte darbe bile almazdı gölge 2-3 tane sağlam vurduHacı izliyeceğim 1 saat sonra.Büyük ihtimal Ertan Saban çoşturmuştur yine
![]()
Gölge fazla ezdirmemiştir umarım kendinidoğal olarak polat haşamet etti ama o da vurdu bikaç tane normalde polat dövüşte darbe bile almazdı gölge 2-3 tane sağlam vurdumüthiş oyuncu aga ya 2 müthiş oyuncunun karşılıklı sahnesini izlemekte ayrı bir zevk oluyor tabi
![]()
karşısında efsane var ezilecek tabi ama 2-3 tane sağlam vurdu uçan yumruk attıGölge fazla ezdirmemiştir umarım kendini.
Çekilen sahne nasıldı? iyi çekmişler mi o sahneyikarşısında efsane var ezilecek tabi ama 2-3 tane sağlam vurdu uçan yumruk attıpolatın uçan tekmeleri fenaydı
![]()
dövüş sahnesi biraz daha uzun olabilirdi ama süper çekilmişti çok beğendim o sahneyiÇekilen sahne nasıldı? iyi çekmişler mi o sahneyi? .Yarın detaylı yorum yaparım
![]()
Birazdan izlerim o sahneyidövüş sahnesi biraz daha uzun olabilirdi ama süper çekilmişti çok beğendim o sahneyi
aynen katılıyorum sanaDün detaylı yorum yapamamıştım .Usta ve Gölge sahnesi sanki bana kısa geldi ,ayrıca raconlar biraz daha uzun olabilirdi bunun haricinde Polat'ın yani Ustanınuçan tekmeleri olsun kestiği racon olsun
en çok beğendiğim sahne o kısımlar oldu ve Polat'ın sen kral olmuyacaksın ama ölümün çok kral olacak lafı ondan sonra Gölge'nin amaçlar araçlardan daha önemli lafı şimdi tam söylüyemedim onu ,her neyse işte o kısımlar çok iyi olmuş
.
Kavga sahnesinde tek eleştiri noktam,Polat omzundan vuruldu çokta müthiş bir sahne olmuş orada Yusuf 20 adamı öldüremiyeceğine göre Polat'ı vurmayı tercih etmesi çok iyi düşünmüşler ama o kadar güzel efektte yapmışken bir omuza kan sürmek çok zor olmasa gerek ,keşke onu geçmeselermiş.
Herkes yabancı diziye puan veriyorbende vadime pun verim
Puanım: 7,5/10
Dün detaylı yorum yapamamıştım .Usta ve Gölge sahnesi sanki bana kısa geldi ,ayrıca raconlar biraz daha uzun olabilirdi bunun haricinde Polat'ın yani Ustanınuçan tekmeleri olsun kestiği racon olsun
en çok beğendiğim sahne o kısımlar oldu ve Polat'ın sen kral olmuyacaksın ama ölümün çok kral olacak lafı ondan sonra Gölge'nin amaçlar araçlardan daha önemli lafı şimdi tam söylüyemedim onu ,her neyse işte o kısımlar çok iyi olmuş
.
Kavga sahnesinde tek eleştiri noktam,Polat omzundan vuruldu çokta müthiş bir sahne olmuş orada Yusuf 20 adamı öldüremiyeceğine göre Polat'ı vurmayı tercih etmesi çok iyi düşünmüşler ama o kadar güzel efektte yapmışken bir omuza kan sürmek çok zor olmasa gerek ,keşke onu geçmeselermiş.
Herkes yabancı diziye puan veriyorbende vadime pun verim
Puanım: 7,5/10
Aga senin adamın exxtra demesi gereken yerde insan demez miaynen katılıyorum sana![]()
extra katılıyorum agaAga senin adamın exxtra demesi gereken yerde insan demez mi?
Ertan Sabanla ikisi daha önce Karakol dizisinde oynamışlardıextra katılıyorum aga
yalnız arielde en az ertan saban kadar iyi oynuyor sesi falan müthiş çok yakışıyor diziye
birçok dizide beraber oynamışlar ikisi de makedon kökenliErtan Sabanla ikisi daha önce Karakol dizisinde oynamışlardı.İkiside rolün hakkını veriyor dediğin gibi .