Kurtlar Vadisi Pusu 277. Bölüm Fragmanı

Fragmanın son sahnesi merak uyandırıcı muhtemelen bölümün son sahnelerinde olacak gibi, orada ne olacağını merak ediyorum bakalım.

@Castei @Çiğdem- keko ne demek ya? üsturuplu bir dille eleştirinizi yapsanıza zamanında akif e de demediğinizi bırakmadınız şimdi de yusuf a hadi onu bunu beğenmemenize ses etmeyelim fikriniz diyelim de şu insanlara saygılı olun biraz

@Çiğdem- ne oldu vadi ocak ayında kanalsız kaldı mı ?

Ben de gecen sezon 10 kusur bolum begenmistim ama bu sezonun begendigim bolumleri simdiden 8i gecti.
ayoll sen beğendiğin sürece sorun yok kimse kimseye neden beğendin yada neden beğenmedin diyemez herkes farklı o beğenir şu beğenmez herkesin zevki farklı ben bölüm yorumum hariç kimseye hiçbir müdahale yapmadım forumda olduğum sürece çünkü bunu suhursuz insanlar yapar ben sana ben beğenmedim sende beğenme dersem ben suhursuzum demektir herkes farklı ve şunu söyliyim 10.yıldan sonra düşüş var son 3 sezonumuz düşük atv ve kanal d sezonlar hangisi iyi diğerinden ona karışmam bu 3 sezonu iteyen istediği gibi sıralasın ben sadece şunu derim son 3 sezonumuz malesef iyi değil birşeyler acil yapılması lazım 🙂🙂🙂

@Castei @Çiğdem- keko ne demek ya? üsturuplu bir dille eleştirinizi yapsanıza zamanında akif e de demediğinizi bırakmadınız şimdi de yusuf a hadi onu bunu beğenmemenize ses etmeyelim fikriniz diyelim de şu insanlara saygılı olun biraz

@Çiğdem- ne oldu vadi ocak ayında kanalsız kaldı mı ?
@Castei demiş onu aranızda halledin 🙂🙂🙂

Fragman alev almış :D Çok beğendim hatta bu sezonun en güzel fragmanı falan diyebilirim. Gölgenin ofisboy olarak değil sahalarda olduğunu görmek ayrı bir heyecan uyandırdı. :) Son sahneyi de çok merak ettim. Büyük ihtimalle Polat orda Fehmi'yi de görünce şaşırıyor olabilir.

Son düzenleme:
Fragman alev almış :D Çok beğendim hatta bu sezonun en güzel fragmanı falan diyebilirim. Gölgenim ofisboy olarak değil sahalarda olduğunu görmek ayrı bir heyecan uyandırdı. :) Son sahneyi de çok merak ettim. Büyük ihtimalle Polat orda Fehmi'yi de görünce şaşırıyor olabilir.
ben de buna benzer şeyleri yazacaktım maleesef iştah bırakmıyorlar 😵
orada karun u görünce martin zannedecek muhtemelen

ekstra bir aksiyon bekliyor bizleri bu bölüm - ariel
fragmanın son sahnesini herkes gibi bende çok merak ediyorum

fragman müthiş özellikle son sahne çok dehşet olacak heycan merak özlemle vadimizi bekliyoruz İnşallah süper bir bölüm olur buna çok ihtiyacımız var