Kurtlar Vadisi Pusu 276.Bölüm Yorumları

Bölüm geçen bölüme göre daha iyiydi. Ama sonlara doğru durgunlaşıp en sonunda voleyi vurdular
Haftaya zarf gelecek senaryo çok başka yerlere gidecek, genişleyecek. Yusufun sahnelere ayar verilmesi iyi olmuş daha da azaltılmalı hatta azalarak bitmeli

@Billy Kane bir daha filinti milinta yazacaksan vadi konularına yorum okumaya bile girme cidden sinir olmaya başladım başlayacam filintayada dirlişide trt ye de soğutmayın adamı dandirik diziyi vadiden üstün görme hadsizliği sabrımı taşırıyor
13 yıllık aksiyonun atası diziye aksiyon dersi vermeye feriştahının gücü yetmez herkes haddini bilsin daha öncede söylediğim gibi o dizinin yapımcısı vadide çaycılık makamının ötesine geçemez! sen daha süt içerken bu adamlar aksiyonun kitabını yazıyordu dünkü dandirik dizilerle vadiyi aynı kefeye koymaya çalışma yaşın yetmez
kusura bakma ağır bi yorum oldu ancak bundan aşağısını yazamazdım tekrardan özür diliyorum tekrarında daha ağır bir yorum yaparsam onun içinde özür dilerim hakediyorsun çünkü

Klasik yazım grubu standartında bir bölüm olmuş.. malesef performans anlamında nerdeyse geçen sezon ile aynı gidiyoruz. Ama yapıcak birşey yok artık bu böyle gelmiş böyle gider. Dizinin düzelmesi için yapım ekibine ne kadar eleştiriler, öneriler de yapılsa, sonuç olarak adamlar yinede kendi bildiğini okuyor. Boşa kafa yormaya gerek yok.. olduğu gibi kabul etmek gerek artık.

Bölümden hiç birşey anlamadım..

Son düzenleme:
Bu Nasıl bir yorum oldu Ada'ma giydirdin özür üstüne özür diledin
alemsin valla 😉

+1 boş boş ekrana bakmak

Bölümün başı ve sonu on numaraydı ama ortalarda sıkıcı sahneler epey arttı bölüm beklentilerimin altında kaldı 1 iyi 1 kötü nereye kadar gidecek bilmiyorum geçen hafta süperdi bu hafta normal sadece sonunun heycanlı olması yetmiyor tamamına yaymaları lazım bu heycanı

Diziden Yusuf'un gereksiz sahneleri azaltılmadıkça istediğimiz bölümler gelmeyecek aha buraya yazıyorum.

bazen diyorum ki vadi bitsin milletin şu sinir edici yorumlarını görmeyeyim çok sinirleniyor ve üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor
bazen öyle bir bölüm yapıyolar ki diyorum vadisiz olmaz eşi benzeri yok asla bitmemesi lazım
başıma büyük bi bela gelse bu kadar kafaya takıp üzülmem ne olur susturun şu milleti PANA!

1.si dandirik dediğin dizi en büyük dizi platosuna sahip. dünyada çinden sonra 2. avrupada ise en büyük dizi platosuna sahip. dünya çapında bir işe imza attı adamlar. dizide sahneler hollywood ile yarışan görsel tekniklerle çekilen sahneler. kabul etmiyorum dandik kelimeni.

2. si öyle bir yeterki sadece ben değil filinta ve kvp'yi izleyenlerden filinta'yı aksiyon yönünde daha üstün olduğunu söyleyen var. zaten iki diziyi izleyen biri kıyaslama yapabilir ondada açık ara filinta der.

3. sü ben daha süt içerken o zamanın ilk aksiyon dizi vadiydi zaten normal bi durum.
hem ben son iki - üç sezonuyla kıyaslıyorum.

4. senin o dediğin çaycı olarak giremez falan hikaye. böyle bi ekibe diriliş hariç hiç bir ekip elemanı giremez.
girecek olan varsada diriliş ve filinta gibi tekniklerle dizi çekmeli.

platoyla övünülmez plato diziyi sınırlar her zaman hep aynı yerler ve belli yerler ama platosu tüm dünya olan diziler için sınırsız çekim alanları vardır kardeşşş
görsel teknikten kastın ne ezberlemişsin 3-5 bişey hollwood görsel teknik plato
senaryosu tırt aşırı derece yavaş ve sıkıcı kimsenin bi taraflarına bile takmadığı bir dizinin paltosu olsa ne olmasa ne milletin parasını bu boş işe harcamalarına bir Ak partili olarak kızıyorum. ortaya adam gibi bişey çıksa eyvallah başka kanalda olsa o kadar imkana rağmen çoktan yayından kalkmıştı. filintayı izleyen mi var ki karşılaştırma yapıyosun dandirik bir trt dizisi aksiyondan kastın boş konuşmalar heralde sen aksiyon kelimesinin kelime anlamına bir bak sözlükten kafayı trt dizileriyle bozmuşsun
bizimkiler dünya çapında rekorlar kırmış bir ekip neyle neyi karşılaştırıyorsun kafanı anlamıyorum

aynen öyle aga bu adamlar belli bir standardın üstüne çıkamayacaklar ve bir diğer nokta eleştirlerimizi kaale alanda yok fazla kendimizi sıkmayada gerek yok