Kurtlar Vadisi Pusu 276.Bölüm Fragmanı

Fark Film'in ömrü kısa sürdü herhalde.. resmi site uzun süredir kapalı. Raci Eşkıya dizisini Fark Film'e bağlamaması, başka bir yapım kurmaması bir kapı açık bırakıyor.. yeni yıla inşallah şeytanın bacağını kırarlar ve müjdeli haberlerini alırız. Yoksa ben herhalde vadi bitene kadar aynı şeyi bozuk plak gibi söyleyip dururum.
İnşallah. Şu fani dünyada istediğim ender şeylerden biri.. Şayet efsane bir gün sona ererse umarım bu Raci ve Bahadırın kaleminden çıkmış olur..

Fark Film'in ömrü kısa sürdü herhalde.. resmi site uzun süredir kapalı. Raci Eşkıya dizisini Fark Film'e bağlamaması, başka bir yapım kurmaması bir kapı açık bırakıyor.. yeni yıla inşallah şeytanın bacağını kırarlar ve müjdeli haberlerini alırız. Yoksa ben herhalde vadi bitene kadar aynı şeyi bozuk plak gibi söyleyip dururum.
senden beklerim aga mşllh sabırlısın 😀

@-KADİR- aslında iki üç bölümlük de olsa, Mehmet Erdem'i senaryo da bir izlesek çok iyi olurdu.. Serdar Akar zaten kendiliğinden yönetmen koltuğuna oturur. Ha Vadide yer almış ha Pana Film'de.. siyasi görüşü nedeniyle sıcak bakılmıyorsa işin ortasını bulsunlar bir şekilde.. ama senaryo ekibine kesinlikle takviye gerek bence.

@-KADİR- aslında iki üç bölümlük de olsa, Mehmet Erdem'i senaryo da bir izlesek çok iyi olurdu.. Serdar Akar zaten kendiliğinden yönetmen koltuğuna oturur. Ha Vadide yer almış ha Pana Film'de.. siyasi görüşü nedeniyle sıcak bakılmıyorsa işin ortasını bulsunlar bir şekilde.. ama senaryo ekibine kesinlikle takviye gerek bence.
aga bak o ekibe katılırsa mizah olursa eski günlere döneriz yeni bir dizimiz daha olsun ''46 '' dizisi başlasada izlesek

Doğru böyle bi hamle yapılmalı ama geç kalınmış gibi gözüküyor. EDHO başlamadan yapılmalıydı.
Niye ? İkisini de ayni anda yurutemezler mi ? Kaç senedir dizi tutturmak için ellerinden geleni yaptilar bir Eşref Saati tutmuştu. Onu da maddi sıkıntıdan dolayi bitirmek durumunda kaldilar.Eşkıya gibi tutmus bir diziye ihtiyaclari vardi basardilar. Vadiye donmelerinde bir sıkintı olmaz bence. Yeter ki barışşınlar

@Master.1000 benim anladığım ekibe dışarıdan takviye istemiyorlar senaryoyu yabancılara teslim etmeyi göze alamıyorlar bu bence hem doğru hem yanlış umarım vadi için hayırlısı olur

beyler noluyo ya benim görmediğim bi anda yeni bölüm mü yayınlandı ne oldu yorumlar şaka gibi
altı üstü 50 saniyelik bi fragman yayınlanmış yorumlara bakın bölümü izlemedik daha ve son bölüm harika bi şekilde bitti
fragmanda gayet güzel harbiden benim görmediğim bişey mi oldu söyleyin ki bizde yazalım
vadi forumundakilerden fazla etkilenmeyin

fragmana bakmadan geldim izleyince bir manası kalmıyor yorumlara bakılınca fragman beğenilmemiş :)

beyler noluyo ya benim görmediğim bi anda yeni bölüm mü yayınlandı ne oldu yorumlar şaka gibi
altı üstü 50 saniyelik bi fragman yayınlanmış yorumlara bakın bölümü izlemedik daha ve son bölüm harika bi şekilde bitti
fragmanda gayet güzel harbiden benim görmediğim bişey mi oldu söyleyin ki bizde yazalım
vadi forumundakilerden fazla etkilenmeyin
Yok aga biz genel bir eleştiri yaptık. Son bölüm güzeldi aynen inşallah bozmadan devam ederiz.