Kurtlar Vadisi Pusu 276.Bölüm Fragmanı

aga dışardan takviye yapmıyorlar anlaşılanda yapmayacakalar bu reytingler sürdüğü sürece takviye geleceğini düşünmüyorum

Beyler zarf bu bölüm gelir mi tahminleriniz neler?
zarf 277. bölüm de gelecek aga zaten sonra da vadi araya girecek

Fragmanı beğendimde keşke fragman sonu olmasaydı iyi olurdu ya
polat ölmeyecek biliyoruz bunu ya

Malesef senaristler "Tilki" senaryosunu yüzüne gözüne bulastirdilar..

Bir bölüm "oo çok iyi bitti haftayı iple çekiyorum." diyorum, fragmanı görünce içimden saydırma moduna geçiyorum.

Allah aşkına şu fragmanı yapan yayına vermeden önce izlemiyor mu? Bu nasıl senkron fragman başlıyor ses 2 saniye sonra geliyor adamın ne dediğini anlayamıyoruz.

İkincisi Pana o kadar cimrileşmiş ki gaz çıkışını bile efektle yapıyor yeter artık ya bu yapım bazuka ile efektsiz şekilde minibüsler binalar patlattı şimdi en ufak şeyde efekte dayanıyorlar. Böyle prodüksiyon gerektiren bir işte ya gerektiği gibi masraf yapın yapamıyorsanız da bütçeyi arttırın böyle rezillik olmaz!

aga çok doğru söylüyorsun. Denize minibüs uçurmuş, dediğin gibi bazuka ila patlatmış bir yapım şirketiydi pana film. Eskiden kurşunun sıkıldığı yerde bile iz kalırdı şimdi onu bile efektle yapar olmuşlar. Hani KanalD daha çok para veriyordu ? Kanal daha çok para verdikce dizi daha da kötüye gidiyor. Anlamak mümkün değil.

Aga Pusu şuanda 1.5 milyon liralık bölüm başı ücretle Türkiye'nin açık ara en pahalı dizisi. Ama efektler olsun montaj olsun STV kalitesinden öteye gidemiyor. Bir bölüm 120 dakika olmuş kısalt onu 70-90 dakika arasına ama göz zevkimize uygun mantıklı bölüm yap seyircinin tek istediği bu.

Şuanda herşeyimiz Allah'a emanet gidiyor diziyi sahiplenen sosyal medya takipçileri bile ateş püskürüyor ya sezon finaline kadar herşeyi düzeltecekler ya da izleyici buraya kadar diyecek. EDHO bu kadar bastırırken Necati'nin elini cebine atması lazım ama görünen o ki paralar başka yerlere gidiyor.

ne alaka aga yapımcı ne kadar bütçe verirse odur adamlar bütçeyi düşük tutuyorlardır

ne alaka aga yapımcı ne kadar bütçe verirse odur adamlar bütçeyi düşük tutuyorlardır
Aga TNT sezonunda bile efekt ve gerçekcilik anlamında daha kaliteli bölümler izledik. Ben Selahattin Sancaklıya sormuştum bu silahtan kovan niye fırlamıyor diye bana "kesinlikle yasak" demişti. Kanunlara göre setlerde oyuncu sağlığı için yasaklanmış güya. Oysa Milat ve Arka Sokaklar'da cayır cayır kovanlar havada uçuşuyordu bunu söylediğinde. Yani kimse bana hikaye anlatmasın isteyince oluyor. Ama bariz belli ki adamlar paraya kıymıyor.

tamam buna birşey demiyorum ki Kanalla ilgisi yok diyorum

Ha bu arada anlattıklarım benim zerre umrumda değil aynı @takas 'ın siyah ekran olayı gibi ben dizide tek bir kurşun dahi atılmasa yine izlerim ama yeni izleyiciler kazanamaz veya eski kitleyi toplayamayız. Sonra da reyting yok diye kara kara düşünürüz maalesef..

İki üç sezondur yaza yaza herkez bir hal oldu.. Necati Şaşmaz'ın mükemmelliği tartışılmaz ama malesef kendi iyi niyetinin kurbanı olmuştur. Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla millet alanı boş buldu herhalde.. baktılar Necati Raci gibi değil, gelen geldi.. şuan Pana Film'de işini hakkıyla yapmayan bir çok insan var.. Necati Şaşmaz çaresizlikten birşey yapamadığını düşünüyorum. Ben yine dönüp dolaşıp 'barışma'ya getireceğim durumu.. gerçekten tek dileğim iki kardeşin bir an evvel barışmasıdır. Senaryo ekibine gelmeseler bile Pana Film çatısı altında tekrardan bir araya gelmeleri şart. İzleyici bu konuda harekete geçmesi gerekir bence artık.. aslında zamanında bu Facebook'ta ki beğen işini yapsaydık.. birşey fayda etmesie bile, vadi bu sayede bir ilke daha imza atmış olurdu.. 'Kurtlar Vadisi izleyicisi iki kardeşi barışdırmak için harekete geçti' gibi..

Doğru böyle bi hamle yapılmalı ama geç kalınmış gibi gözüküyor. EDHO başlamadan yapılmalıydı.

Doğru böyle bi hamle yapılmalı ama geç kalınmış gibi gözüküyor. EDHO başlamadan yapılmalıydı.
onlar inatçıdır kimseyi dinlemezler takmazlar bu iş olursa ileride hiç beklenilmedik bir anda kendilerinin istemesiyle olur oda bayağı uzak ihtimal

Fark Film'in ömrü kısa sürdü herhalde.. resmi site uzun süredir kapalı. Raci Eşkıya dizisini Fark Film'e bağlamaması, başka bir yapım kurmaması bir kapı açık bırakıyor.. yeni yıla inşallah şeytanın bacağını kırarlar ve müjdeli haberlerini alırız. Yoksa ben herhalde vadi bitene kadar aynı şeyi bozuk plak gibi söyleyip dururum.