pusatın ekibi pusuya yatıp tilki yi yakalamışlar o sırada ekibe baskın veriliyor pusat ın adamları mefta pusat da vuruluyorTilki yakalanmis mi ne olmus burada ?
Tamam o zaman Tilki efsanesini kestaneye cevirdiler koskoca Tilkiyi Pusata yakalattilar ya baska da birsey demiyorum. Bunlar dusman karakteri yazamiyorlar. Sürekli şişirteceklerine her bölüm kücültüyorlarpusatın ekibi pusuya yatıp tilki yi yakalamışlar o sırada ekibe baskın veriliyor pusat ın adamları mefta pusat da vuruluyor
sorulacak soru tilki yi ordan kimin kurtardığı
Aga tilkiyi küçümseme gelmiş geçmiş en iyi en cool düşmandır benim gözümde İskender Büyük'ten sonra. Ama dediğine şu yönden katılıyorum hiçbir haltı beğenmeyen bir tayfa varne tilkiymiş arkadaş tilki kim ya abartmayın herşeyi tilki nin ne icraatı var ? polat yakalanır beğenmedim sanki ölecek mi? yok normal devam eder bu adam süper güç kimse karşı koyamıyor heyecan olmuyor , ters köşe olur saçma senaryo denir; ne yapılsa illa ki birşey bulunacak zaten
Aga biz Tilkiyi 10 senedir bekledik. Ama bir icraatini gormedik. En azindan Poyraz gibi bie senaryo yazilabilirdi.ne tilkiymiş arkadaş tilki kim ya abartmayın herşeyi tilki nin ne icraatı var ? polat yakalanır beğenmedim sanki ölecek mi? yok normal devam eder bu adam süper güç kimse karşı koyamıyor heyecan olmuyor , ters köşe olur saçma senaryo denir; ne yapılsa illa ki birşey bulunacak zaten
aga tilki yi bende beğeniyorum tarzı tavrı ender bir karekter ama bu adamı aksiyona katacaksın illaki birşeyler olacak beğenemsende adam gibi bir üslupla yazacaksın ne öyle pana ya küfretmek hakaret etmek evet olabilir senin beklediğin gibi olmayabilir o zaman eleştirirsin o kadarAga tilkiyi küçümseme gelmiş geçmiş en iyi en cool düşmandır benim gözümde İskender Büyük'ten sonra. Ama dediğine şu yönden katılıyorum hiçbir haltı beğenmeyen bir tayfa var
Fragmanı izledim. Aksiyonu bölüme yayarlar umarım. Ancak çatışma sahneleri yine fiyasko gibi. Son sahnede hele şükür Polat Alemdar'ın bir ilah olmadığına tanık olduk uzun zaman sonra. İlk defa başı belada tam anlamıyla. Ama nefesini tutarak polisler gelene kadar bekleyecektir öyle düşünüyorum. Daha önce yapmışlığı var
Aga bak ben buna eminim ki Vadi surada 3-4 sene daha devam etsin Raciler ile ara bulunur ve Vadi eski gunlerine geri doner. Bu ayrilik fazla surmeyecek İnşallahSenaryo konusunda gereken adımlar atılmalı artık.. bu İş profesyonel ekib gerektirir.. hele ki yazdığın dizinin ismi 'Kurtlar Vadisi' ise. Şuanki ekib iyi kötü bir şekilde diziyi bugüne kadar getirdi ama en geç yeni sezona gereken takviye yapılmalı artık.. aynı durum bizim yönetmen beyefendiye de geçerli..
Ben özeti okumuyorum spoiler gibi oluyorfragmanda çok olay var ? nasıl geliştiğini görmek için özet iyi gelecek
sen de haklısın tercih meselesi 🙂 hele 2 hafta önceki özet tam dediğin gibiydiBen özeti okumuyorum spoiler gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?