- Reaksiyon puanı
- 45,501
- Puanı
- 861
hoşgeldin başkan o ne güzel bir selamdır eyvallah ; akşama yine kaybolmazsan iyi olur diyorum 🙂Selamunaleyküm vadi milletinin insanları hepinizin gözlerinden öperim
hoşgeldin başkan o ne güzel bir selamdır eyvallah ; akşama yine kaybolmazsan iyi olur diyorum 🙂Selamunaleyküm vadi milletinin insanları hepinizin gözlerinden öperim
hiç sorma o haysiyetsizlere bende çok fena kıl oluyorum alayı soysuz onlarınAynen aga napayım diğer vadi forumlarındaki vefasız çakalların yorumlarını okurken kıl oluyodumEn doğru ve diziye kötü günde bile sahip çıkan forum burasıydı. İlgiyle okuyodum yorumlarınızı
Haydaaa
O fazla Polyanna takılıyorÖzellikle @-KADİR- kardeşim bi aralar evladı gibi savunuyordu diziyi helal olsun diyordum okurken
aga biraz daha açarsan sevinirimdile kolay aga @DoğuEşrefoğlu yıllardır takipteymiş; ayrıca baya vadiyi izleye izleye değişik huylar da kapmış ajancılık filanda var enteresan
Abi sen de çok acımasızsın çocuklara çok yükleniyorsunO fazla Polyanna takılıyor
maçlar olmasa bu hafta 8 i kesin geçerdik ve sezon rekorumuzu kırardık ama malesef bölüm nasıl olursa olsun 6 küsür alacaz büyük ihtimalTam yükseleceğimiz hafta maçlar denk geliyor .
6,85 gibi oran alırız dediğin gibi aslında ben geçen hafta 8 bekliyordum ama olmadımaçlar olmasa bu hafta 8 i kesin geçerdik ve sezon rekorumuzu kırardık ama malesef bölüm nasıl olursa olsun 6 küsür alacaz büyük ihtimal
kanal d de beklediğinin hep düşüğü gelecek aga yapacak bişey yok atv de veya showda olsak ölümüz 9 üstü iyi bölümler 11-12 alırdı6,85 gibi oran alırız dediğin gibi aslında ben geçen hafta 8 bekliyordum ama olmadı
eyvallah aga vadi konusunda hassas olduğumuz doğrudur 🙂Özellikle @-KADİR- kardeşim bi aralar evladı gibi savunuyordu diziyi helal olsun diyordum okurken
aynen hep durum böyle oluyor artık 3 takım avrupa liginde yani izleyici artık daha fazla dağılacak bu da vadinin şanssızlığıTam yükseleceğimiz hafta maçlar denk geliyor .
Yeri değil ama dün EDHO 7.bölümünü izledim o bölümde reytingler uçmuş zatenkanal d de beklediğinin hep düşüğü gelecek aga yapacak bişey yok atv de veya showda olsak ölümüz 9 üstü iyi bölümler 11-12 alırdı
bölüm nasıl olursa olsun aldığımız reyting değişmiyor kemikleşmiş
aga zaten gözle görülür birşey var kanal d resmen yokları oynuyor vadide olmasa birincilik falan göremeyecekler vadi harici rahatta zirvede falan diyeceğimiz tek bir dizisi dahi yok son yıllarda bu kadar etkisiz hiç görmemiştim kanal d yikanal d de beklediğinin hep düşüğü gelecek aga yapacak bişey yok atv de veya showda olsak ölümüz 9 üstü iyi bölümler 11-12 alırdı
bölüm nasıl olursa olsun aldığımız reyting değişmiyor kemikleşmiş
daha özet başlamadan 4 sayfa yaptık ben uçuyorum yavaş yavaş konu sizlere emanet
Poyraz Karayelden başka tutan dizisi yok eskiden Kanal D çizgi film koysa 7 reyting alıyorduaga zaten gözle görülür birşey var kanal d resmen yokları oynuyor vadide olmasa birincilik falan göremeyecekler vadi harici rahatta zirvede falan diyeceğimiz tek bir dizisi dahi yok son yıllarda bu kadar etkisiz hiç görmemiştim kanal d yi
aga zaten gözle görülür birşey var kanal d resmen yokları oynuyor vadide olmasa birincilik falan göremeyecekler vadi harici rahatta zirvede falan diyeceğimiz tek bir dizisi dahi yok son yıllarda bu kadar etkisiz hiç görmemiştim kanal d yi
tuttu dediğimiz dizisi de gün birinciliğini 3 gurupta da alamıyor 3.4 sırada falan yer alıyorPoyraz Karayelden başka tutan dizisi yok eskiden Kanal D çizgi film koysa 7 reyting alıyordu
ee bunda doğan medyada sorumlu pkk lıları temiz çocuklar olarak göstermeye parlatmaya çalışması insanları çıldırttıkanala pelin hanımın gelmesi iyi olmadı sanırım o geldikten sonra
oldu bunlar gitti bakalım umarım durumlar düzelir
Ve Aleykumselam bizde senin ellerinden operiz abi.Selamunaleyküm vadi milletinin insanları hepinizin gözlerinden öperim
Haydaaa derken sende mi Beyaz Futbol izliyosun agaAynen aga napayım diğer vadi forumlarındaki vefasız çakalların yorumlarını okurken kıl oluyodumEn doğru ve diziye kötü günde bile sahip çıkan forum burasıydı. İlgiyle okuyodum yorumlarınızı
Haydaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?