bu durumda normal aga vurmasıcahit tabi gerekirse vurur aga ne var abi kardeş arasında olur öyle şeyleraynen bende fotoğrafı görünce dediğin gibi düşündüm
bu durumda normal aga vurmasıcahit tabi gerekirse vurur aga ne var abi kardeş arasında olur öyle şeyleraynen bende fotoğrafı görünce dediğin gibi düşündüm
Güzel resim. Biz de ortam böyle.Tilki reis bu bölüm döktürecek gibi.
o değilde adamın eli baya büyükmüş agaGüzel resim. Biz de ortam böyle.
safiyeyi kaçırdı heralde tilki ondan sinirlenmiş normalde olsa çok tepki gösterirdim cahitin pusata tokat atmasına
yusuf efendi hata yapmaz olan pusatımıza oluyor arkadaşaynen öyle safiye kaçırıldığı için koruyan pusatttı tepkisini gösteriyor cahit😉
@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu
beyler safları sıklaştıralım izleyenler yorumlarıyla konuyu şereflendirirse çok sevinirim
değerli yorumlarınızı bekliyorum
o değilde adamın eli baya büyükmüş aga
aynen aga bu bölüm nakıs geçmeyecek orası her halinden belli iş ki yapılan hareketi beğenelimbu durumda normal aga vurmasıheycanla bekliyorum bu bölümden çok büyük beklentim var ve kesin beklentilerimizi karşılayacaktır
yusuf efendi hata yapmaz olan pusatımıza oluyor arkadaşgörkem sevindik gerek oyunculuğu gerek dizide ki karakteriyle geleceği çok parlak bi oyuncu
Geçen gece rüyama girdi inanır mısın?@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @AlemTo @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @DoğuEşrefoğlu
beyler safları sıklaştıralım izleyenler yorumlarıyla konuyu şereflendirirse çok sevinirim
değerli yorumlarınızı bekliyorum
o değilde adamın eli baya büyükmüş aga
tamam ablacım sık sık bekliyoruzcanım laptobum yanımda reklam aralarında yorumlarım sizinle inşallah😉
aga ben gördüğüm rüyaları anlatsam dalga geçersin o kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ki uyanınca kendim bile şaşırıyorumGeçen gece rüyama girdi inanır mısın?
Şimdi buna fazla rol yazmıyorlar ya. Rüyam da şöyle: Memati, Abdülhey falan diziyi bırakıp gittiler ya, şimdi buna da çok rol yazılıp ön plan çıkarılması istenmiyor. Pusat da buna dahil.
El alem rüyasında ne görür, ben neler görürüm Yarabbim.)
Giderim çünkü Tv başka odada sonlara doğru gelirim şowumuzu yaparız. Sende burda olmazsın herhalde.tamam ablacım sık sık bekliyoruz
@ABAY_06 aga sen bu bölüm heycandan gitmezsin İnşallah malum tilki şov var
aga ben gördüğüm rüyaları anlatsam dalga geçersin o kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ki uyanınca kendim bile şaşırıyorumama nadiren rüya görüyorum
yalnız sen yine de fazla umutlanma geçen bölüm tilki 45 saniye yer aldı bu bölüm 10 dakikayı görürse büyük başarıGiderim çünkü Tv başka odada sonlara doğru gelirim şowumuzu yaparız. Sende burda olmazsın herhalde.
tamam aga bende büyük ihtimal senin gibi sonlara doğru girerim sonradan coştururuz o zamanGiderim çünkü Tv başka odada sonlara doğru gelirim şowumuzu yaparız. Sende burda olmazsın herhalde.
aga bu bölüm en az 15 dakkası var diyorumyalnız sen yine de fazla umutlanma geçen bölüm tilki 45 saniye yer aldı bu bölüm 10 dakikayı görürse büyük başarı
Bugünün işini yarına bırakma derlertamam aga bende büyük ihtimal senin gibi sonlara doğru girerim sonradan coştururuz o zaman
aga yarına bırakmıyorum ki fırsat olursa anında da yazarım ama konsantre olmam lazımBugünün işini yarına bırakma derler
Herşey sıcağı sıcağına
Aynen oyle biz yine konuyu ucururusBugünün işini yarına bırakma derler
Herşey sıcağı sıcağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?