Kurtlar Vadisi Pusu 275. Bölüm Yorumları

cahit tabi gerekirse vurur aga ne var abi kardeş arasında olur öyle şeyler
aynen bende fotoğrafı görünce dediğin gibi düşündüm
bu durumda normal aga vurması
heycanla bekliyorum bu bölümden çok büyük beklentim var ve kesin beklentilerimizi karşılayacaktır

aynen öyle safiye kaçırıldığı için koruyan pusatttı tepkisini gösteriyor cahit😉
yusuf efendi hata yapmaz olan pusatımıza oluyor arkadaş
görkem sevindik gerek oyunculuğu gerek dizide ki karakteriyle geleceği çok parlak bi oyuncu

canım laptobum yanımda reklam aralarında yorumlarım sizinle inşallah😉

bu durumda normal aga vurması
heycanla bekliyorum bu bölümden çok büyük beklentim var ve kesin beklentilerimizi karşılayacaktır
aynen aga bu bölüm nakıs geçmeyecek orası her halinden belli iş ki yapılan hareketi beğenelim

yusuf efendi hata yapmaz olan pusatımıza oluyor arkadaş
görkem sevindik gerek oyunculuğu gerek dizide ki karakteriyle geleceği çok parlak bi oyuncu

ama yusufun meselesi başka pusat başka cahit safiyeyi seviyor kaçırılıyor oda
cahitin tepkisi ondan😉

Geçen gece rüyama girdi inanır mısın?

Şimdi buna fazla rol yazmıyorlar ya. Rüyam da şöyle: Memati, Abdülhey falan diziyi bırakıp gittiler ya, şimdi buna da çok rol yazılıp ön plan çıkarılması istenmiyor. Pusat da buna dahil.

El alem rüyasında ne görür, ben neler görürüm Yarabbim.
)

canım laptobum yanımda reklam aralarında yorumlarım sizinle inşallah😉
tamam ablacım sık sık bekliyoruz

@ABAY_06 aga sen bu bölüm heycandan gitmezsin İnşallah malum tilki şov var

aga ben gördüğüm rüyaları anlatsam dalga geçersin o kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ki uyanınca kendim bile şaşırıyorum
ama nadiren rüya görüyorum

Giderim çünkü Tv başka odada sonlara doğru gelirim şowumuzu yaparız. Sende burda olmazsın herhalde.

Giderim çünkü Tv başka odada sonlara doğru gelirim şowumuzu yaparız. Sende burda olmazsın herhalde.
yalnız sen yine de fazla umutlanma geçen bölüm tilki 45 saniye yer aldı bu bölüm 10 dakikayı görürse büyük başarı

tamam aga bende büyük ihtimal senin gibi sonlara doğru girerim sonradan coştururuz o zaman

yalnız sen yine de fazla umutlanma geçen bölüm tilki 45 saniye yer aldı bu bölüm 10 dakikayı görürse büyük başarı
aga bu bölüm en az 15 dakkası var diyorum

İnşallah muazzam bir bölüm olacak. Fragmandan belli. Tilki Andrei gönüllerin sevgilisi sahalarda sonunda