Kurtlar Vadisi Pusu 274. Bölüm Yorumları

valla bölüm çok güzel ilerliyor bu arada anlık ratinglerde ab de kösem aldı birinciliği

Asıl aksiyon sahnesi son sahnede olacak herhalde
aga fragmanda polat topluca yürüyordu siyah sancakla beraber ne bileyim fragmanla aynı değil sanki dur fragmanı bi daha izlim

valla bölüm çok güzel ilerliyor bu arada anlık ratinglerde ab de kösem aldı birinciliği
ya abla sen de herşeye inanıyorsun anlık reyting falan yok yalan dolanla milleti kandırıyolar inanma kimsenin anlık reyting bildiği falan yok

aga fragmanda polat topluca yürüyordu siyah sancakla beraber ne bileyim fragmanla aynı değil sanki dur fragmanı bi daha izlim

ya abla sen de herşeye inanıyorsun anlık reyting falan yok yalan dolanla milleti kandırıyolar inanma kimsenin anlık reyting bildiği falan yok
tamam aga sen karıştırdın daha o sahnenin yeri var ilk sahnede pusudan kurtulduk senin bahsettiğin sahnede usta Gölge nin mekanına baskın veriyor

twiiterde gösteriyor canım benim güvenilir o

twiiterde gösteriyor canım benim güvenilir o
yalan atıyolar inanma neye dayanarak güvenilir diyosun oran versin hadi
bi ara vadi bu akşam coştu dedi diğer gün vadi sezonun en düşük oranını aldı tamamen kafadan sallıyor. tns nin anlık reytinglerine kimsenin ulaşması mümkün değil yayınlanmıyor

bölüm uzun sürecek bu iyi daha tilki nin sahnesi de var birde sondaki baskın sahnesi onun haricindekilerde extra olacak

bölüm uzun sürecek bu iyi daha tilki nin sahnesi de var birde sondaki baskın sahnesi onun haricindekilerde extra olacak

yalan atıyolar inanma neye dayanarak güvenilir diyosun oran versin hadi
bi ara vadi bu akşam coştu dedi diğer gün vadi sezonun en düşük oranını aldı tamamen kafadan sallıyor. tns nin anlık reytinglerine kimsenin ulaşması mümkün değil yayınlanmıyor

oran vermiyor sıralama şeklinde gösteriyor totalda vadi 1.sırada
ab de kösem

terzi sağlam oyuncu iyi rol yapıyor :D
o değilde buralarda çekim yapmak çok zor niye böyle bi yer seçmişler anlamadım çok kalabalık yerler oralar

oran vermiyor sıralama şeklinde gösteriyor totalda vadi 1.sırada
ab de kösem
bunu bende söylerim adam kafadan uyduruyor uzatma işte ne diyorsak o abla

terzi sağlam oyuncu iyi rol yapıyor :D
o değilde buralarda çekim yapmak çok zor niye böyle bi yer seçmişler anlamadım çok kalabalık yerler oralar
aynen oralarda insanlardan fırsat bulup çekim yapmak hiç kolay olmaz tam merkez yerleri belki sabah erken saatlerde falan çekim yapıyorlardır :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan