Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok aga degisme yokAksiyon sahnesini degistirdiler mi yoksa devamı var mı onu anlamadım
Yok aga degisme yokAksiyon sahnesini degistirdiler mi yoksa devamı var mı onu anlamadım
aga fragmanda polat topluca yürüyordu siyah sancakla beraber ne bileyim fragmanla aynı değil sanki dur fragmanı bi daha izlimAsıl aksiyon sahnesi son sahnede olacak herhalde
ya abla sen de herşeye inanıyorsun anlık reyting falan yok yalan dolanla milleti kandırıyolar inanma kimsenin anlık reyting bildiği falan yokvalla bölüm çok güzel ilerliyor bu arada anlık ratinglerde ab de kösem aldı birinciliği
Anlık ratinglere nereden bakıyorsun?valla bölüm çok güzel ilerliyor bu arada anlık ratinglerde ab de kösem aldı birinciliği
tamam aga sen karıştırdın daha o sahnenin yeri var ilk sahnede pusudan kurtulduk senin bahsettiğin sahnede usta Gölge nin mekanına baskın veriyoraga fragmanda polat topluca yürüyordu siyah sancakla beraber ne bileyim fragmanla aynı değil sanki dur fragmanı bi daha izlim
ya abla sen de herşeye inanıyorsun anlık reyting falan yok yalan dolanla milleti kandırıyolar inanma kimsenin anlık reyting bildiği falan yok
Anlık ratinglere nereden bakıyorsun?
tamam aga şimdi anladım atlama yok o sahne sondaymıştamam aga sen karıştırdın daha o sahnenin yeri var ilk sahnede pusudan kurtulduk senin bahsettiğin sahnede usta Gölge nin mekanına baskın veriyor
yalan o kafadan atıyor inanmatwiiterde rating analizi hesap var ordan
aga fragmanda polat topluca yürüyordu siyah sancakla beraber ne bileyim fragmanla aynı değil sanki dur fragmanı bi daha izlim
ya abla sen de herşeye inanıyorsun anlık reyting falan yok yalan dolanla milleti kandırıyolar inanma kimsenin anlık reyting bildiği falan yok
Hayir abla guvenilir degil sahte otwiiterde gösteriyor canım benim güvenilir o
yalan atıyolar inanma neye dayanarak güvenilir diyosun oran versin haditwiiterde gösteriyor canım benim güvenilir o
yalan atıyolar inanma neye dayanarak güvenilir diyosun oran versin hadi
bi ara vadi bu akşam coştu dedi diğer gün vadi sezonun en düşük oranını aldı tamamen kafadan sallıyor. tns nin anlık reytinglerine kimsenin ulaşması mümkün değil yayınlanmıyor
bunu bende söylerim adam kafadan uyduruyor uzatma işte ne diyorsak o ablaoran vermiyor sıralama şeklinde gösteriyor totalda vadi 1.sırada
ab de kösem
aynen oralarda insanlardan fırsat bulup çekim yapmak hiç kolay olmaz tam merkez yerleri belki sabah erken saatlerde falan çekim yapıyorlardırterzi sağlam oyuncu iyi rol yapıyor
o değilde buralarda çekim yapmak çok zor niye böyle bi yer seçmişler anlamadım çok kalabalık yerler oralar