Kurtlar Vadisi Pusu 273. Bölüm Fragmanı

Bende beğenmedim fragmanı heycanlı bişey göremedim. Şu Yusuf olayıda iyice sıktı.

@china_shangai @34rcp44 sizin içinizdeki polyanna koluna jilet atıyo ya hep negatif hep negatif :F:kiki:

biz doğruları göstermekle mükellefimiz bizde polyanaymış papatyaymış bişey bulunmaz aga :D

@34rcp44 beni sen anlarsın :) bunların hepsi pollyannacı :)

Ben o yanılgıyı Akif'te yaşadım Yusuf'u ağzıma almıyayım :)))))))
abi düşmeyen bi ikimize kaldık evelAllah taki pana film bizi yanıltana kadar bu arkadaşlarda istemeselerde doğruyu göstermeye yanlışı ifşa etmeye devam edicez :)

Geçen sezon Yusuf'a bu kadar eleştiri gelmiyordu çünkü karakter belli bir şekilde gidiyordu. Bu sezon ne olduğu belli değil bir fazlalık gibi etrafta dolanıyor. Gölge arada harcasa da rahatlasak :F

Gölge isim olarak git gide kötü durmaya basladi bence keske baska bi isim bulaydilar :( Fragman idare eder :)

Gölge isim olarak git gide kötü durmaya basladi bence keske baska bi isim bulaydilar :( Fragman idare eder :)

İsim bence de olmamış.. Ertan Saban'ın gelmesini çoktandır istiyordum ama düşman olarak değil Polat'ın ekibinde olarak. Zamanında Hüseyin ve Hakan karakterleri gibi.. Ertan piskopat tavrı ile Memati'nin yerine gelecek en iyi adaydı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs