Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm Yorumları

Kim olduğumu anlamayacak kadar aptalsan ölmeyi hak ettin demektir.

saat 22:40 hareket yeni geliyor diziye daha gerisi full aksiyon olsada son sahnelerdeki aksyonla biten bölümelr beni kesmiyor oyüzden bu bölüm hertürlü yine sınıfta kaldı benim gözümde haftaya yeni umutla bekleyelim bakalım yapacak birşey yok şu sezon bitmeden 1 seviceğim bölüm gelicektir elbet inş tabi :F:F:F

saat 22:40 hareket yeni geliyor diziye daha gerisi full aksiyon olsada son sahnelerdeki aksyonla biten bölümelr beni kesmiyor oyüzden bu bölüm hertürlü yine sınıfta kaldı benim gözümde haftaya yeni umutla bekleyelim bakalım yapacak birşey yok şu sezon bitmeden 1 seviceğim bölüm gelicektir elbet inş tabi :F:F:F
Eşkiyada da durum boyle degil mi ? Sonda masa toplanir birilerini asar keserler bolum orada biter

Eşkiyada da durum boyle degil mi ? Sonda masa toplanir birilerini asar keserler bolum orada biter
eşkiyayı kurtaran şey replik vadi oyüzden çıplak kalıyor bu sezon ama vadi ile eşkiya ayrı diziler ve bu tür kıyaslamalar artık kabak tadı verdi her dizi kendi konusuyla tartılmalı değerlendirilmeli :F:F:F

geçen haftada 22:45 reklam gelip bitmişti fragmandan daha sahne kaldımı yine bitmesin
:F:F:F

bölüm geçen bölümün gerisinde kaldı şu ana kadar beklediğim gibi değil

hani bu raskoln nerede ayoll nerdeyse bölüm biticek bu bölümg elmicekmiydi bu raskoln
(b)(b)(b)

andrein 2 dakıkalık adam öldürmesi dışında hareket yoktu koca bölümde geçen haftakı bölümün en azından son sahnesi nefes kesiciydi inş dizi bu reklamdan sonra bitmez geçen haftada bu reklamdan sonra bitmişti (b)(b)(b)

beklentilerin altında vasat bi bölüm geçen haftadan sonra çok daha iyi bi bölüm bekliyodum
ama bölüm epey uzun olacak gibi o yüzden bu reklamdan sonra coşkuyu verecekler gibi :D

gölgenin artık aksiyonel işlere yönlendirilmesi lazım bu şekilde sürekli olmaz

defne samyelinin rolü oturtulmuş bu şekilde devam ederse sıkıntı yok