- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Hadi bakalım inşaallah iyi bölüm oluryerimizi aldık abi vadiyi bekliyoruz 🙂
Hadi bakalım inşaallah iyi bölüm oluryerimizi aldık abi vadiyi bekliyoruz 🙂
aga nerdesin yayerimizi aldık abi vadiyi bekliyoruz 🙂
abi pusat ve tilkiden sonra raskolnde döndü bir de bu bölüm özgür teke yani ozi de geri dönüyorHadi bakalım inşaallah iyi bölüm olur
Ben o adamın hemen hemen her dizisini izledim kadın diziside olsa boş dizide olsapopülerdi zaten şimdi daha da popüler olacak vadinin şuan en önemli karakterlerinden biri istemese de popüler artık
dediğin gibi o konuşması adamı psikopat yapıyor ama kendi konuşması öyle her dizide aynı çünkü![]()
yeni bölüm başlayancı tüyerim büyük ihtimalgeldim aga sene zaman kaçıyon yine![]()
aynen her dizide oynuyor biraz daha seçici olması lazım zaten oyunculuğuyla her dizinin ihtiyacı olacak bir isimBen o adamın hemen hemen her dizisini izledim kadın diziside olsa boş dizide olsavadiyi tekrar izlememin sebebi o
Ertan Saban ve psikopatlık rolü varsa sonuna rolün hakkını verir
.Çok popüler değil onu demek istiyorum çok boş dizilerde oynamasa daha iyi olurdu
.Bazı dizileride harcandı Sen Mutlu Ol,Karakol gibi
![]()
Reklamlarda gelmeye calisirim mobilim zor aciliyor sayfa@EFE UYSAL aga hoşgeldin sağlam bölüm gelecek inş ekrandan ayrılma 😀
bak ne diyo ya işte sen tüyünce sahneler havada kalıyor aga o duygu yükü azalıyor anında yazman lazımyeni bölüm başlayancı tüyerim büyük ihtimal![]()
işte aga ben izlerken o an yorum yazınca konsantre olmakta güçlük çekiyorumbak ne diyo ya işte sen tüyünce sahneler havada kalıyor aga o duygu yükü azalıyor anında yazman lazımama haklı olduğun bir yerde var vadi izlerken ayrı bir zor olay başka bir şeyle uğraşmasıda ayrı bir zor olay
Çoğu önemli dizilerde oynadı piyasa yaptı ama işte seçici olması lazım neydi o Osman Sınavın bir dizisi vardı 4 bölüm sürdü .Tutmuyacağını ben ilk bölümden anladım işte demek istediğim seçici olması lazım bak bu Sakarya Fırat gibi dizilerde oyna Sen Mutlu Ol Yeterde oyna tamamda Bir Kadın Tanıdım dizisi vardı o gibi dizilerde oynama yaniaynen her dizide oynuyor biraz daha seçici olması lazım zaten oyunculuğuyla her dizinin ihtiyacı olacak bir isim
tilki ve gölge 2 müthiş oyuncu![]()
tamam aga sen yine de yazmaya çalışReklamlarda gelmeye calisirim mobilim zor aciliyor sayfa![]()
Evet ev bos olacaktamam aga sen yine de yazmaya çalışekranda izliyor olacaksın değil mi
tamam o zaman izlersin sen aga baban evde yoksa yani tehlike arz eden bir durum olmayacakEvet ev bos olacak![]()
aynen bu potansiyelde bir ismin bir kadın tanıdım gibi ismi bile ofsayt olan bir dizide oynaması olmazÇoğu önemli dizilerde oynadı piyasa yaptı ama işte seçici olması lazım neydi o Osman Sınavın bir dizisi vardı 4 bölüm sürdü .Tutmuyacağını ben ilk bölümden anladım işte demek istediğim seçici olması lazım bak bu Sakarya Fırat gibi dizilerde oyna Sen Mutlu Ol Yeterde oyna tamamda Bir Kadın Tanıdım dizisi vardı o gibi dizilerde oynama yani.
Sıra Berk Hakmanda diyecemde onuda EDHO dizisi kapmış diyorlardı onuda izlemiyorum kaç haftadıraynen bu potansiyelde bir ismin bir kadın tanıdım gibi ismi bile ofsayt olan bir dizide oynaması olmazgaliba o dizi pana filminde
neyse sonunda hakettiği diziye ve role geldi ününe ün katacak vadide oynayan her oyuncu gibi
özet bölümün ortasından mı başladı bana mı öyle geliyor
yok aga ya sallıyolar berk hakmanın bi yere katılacağı yok ama bi ertan saban değil yani gelirse süper olur tabiSıra Berk Hakmanda diyecemde onuda EDHO dizisi kapmış diyorlardı onuda izlemiyorum kaç haftadırne oldu bitti haberim yok
![]()
Saruhan Hünelde varda o da sevgilisini dövmüş doğrusa gelmesin zatenyok aga ya sallıyolar berk hakmanın bi yere katılacağı yok ama bi ertan saban değil yani gelirse süper olur tabi