Kurtlar Vadisi Pusu 272.Bölüm Yorumları

yerimizi aldık abi vadiyi bekliyoruz 🙂
aga nerdesin ya :D

12235035_1840706492822428_436977908505521501_n.png

O GELİYOR! RASKOLN

popülerdi zaten şimdi daha da popüler olacak vadinin şuan en önemli karakterlerinden biri istemese de popüler artık :D
dediğin gibi o konuşması adamı psikopat yapıyor ama kendi konuşması öyle her dizide aynı çünkü :D
Ben o adamın hemen hemen her dizisini izledim kadın diziside olsa boş dizide olsa :D vadiyi tekrar izlememin sebebi o :D Ertan Saban ve psikopatlık rolü varsa sonuna kadar rolün hakkını verir:D.Çok popüler değil onu demek istiyorum çok boş dizilerde oynamasa daha iyi olurdu:) .Bazı dizileride harcandı Sen Mutlu Ol,Karakol gibi :)

Ben o adamın hemen hemen her dizisini izledim kadın diziside olsa boş dizide olsa :D vadiyi tekrar izlememin sebebi o :D Ertan Saban ve psikopatlık rolü varsa sonuna rolün hakkını verir:D.Çok popüler değil onu demek istiyorum çok boş dizilerde oynamasa daha iyi olurdu:) .Bazı dizileride harcandı Sen Mutlu Ol,Karakol gibi :)
aynen her dizide oynuyor biraz daha seçici olması lazım zaten oyunculuğuyla her dizinin ihtiyacı olacak bir isim
tilki ve gölge 2 müthiş oyuncu :D

yeni bölüm başlayancı tüyerim büyük ihtimal :D
bak ne diyo ya işte sen tüyünce sahneler havada kalıyor aga o duygu yükü azalıyor anında yazman lazım :X ama haklı olduğun bir yerde var vadi izlerken ayrı bir zor olay başka bir şeyle uğraşmasıda ayrı bir zor olay

bak ne diyo ya işte sen tüyünce sahneler havada kalıyor aga o duygu yükü azalıyor anında yazman lazım :X ama haklı olduğun bir yerde var vadi izlerken ayrı bir zor olay başka bir şeyle uğraşmasıda ayrı bir zor olay
işte aga ben izlerken o an yorum yazınca konsantre olmakta güçlük çekiyorum :D ama fırsat bulursam tabi ki konudayım özellikle bölüm bitince yorum şov yapacam bi yere kaybolma :D

aynen her dizide oynuyor biraz daha seçici olması lazım zaten oyunculuğuyla her dizinin ihtiyacı olacak bir isim
tilki ve gölge 2 müthiş oyuncu :D
Çoğu önemli dizilerde oynadı piyasa yaptı ama işte seçici olması lazım neydi o Osman Sınavın bir dizisi vardı 4 bölüm sürdü .Tutmuyacağını ben ilk bölümden anladım işte demek istediğim seçici olması lazım bak bu Sakarya Fırat gibi dizilerde oyna Sen Mutlu Ol Yeterde oyna tamamda Bir Kadın Tanıdım dizisi vardı o gibi dizilerde oynama yani:).

Çoğu önemli dizilerde oynadı piyasa yaptı ama işte seçici olması lazım neydi o Osman Sınavın bir dizisi vardı 4 bölüm sürdü .Tutmuyacağını ben ilk bölümden anladım işte demek istediğim seçici olması lazım bak bu Sakarya Fırat gibi dizilerde oyna Sen Mutlu Ol Yeterde oyna tamamda Bir Kadın Tanıdım dizisi vardı o gibi dizilerde oynama yani:).
aynen bu potansiyelde bir ismin bir kadın tanıdım gibi ismi bile ofsayt olan bir dizide oynaması olmaz :D galiba o dizi pana filminde :kiki:
neyse sonunda hakettiği diziye ve role geldi ününe ün katacak vadide oynayan her oyuncu gibi

özet bölümün ortasından mı başladı bana mı öyle geliyor

11063470_1171051029590945_3589177377342473435_n.png

aynen bu potansiyelde bir ismin bir kadın tanıdım gibi ismi bile ofsayt olan bir dizide oynaması olmaz :D galiba o dizi pana filminde :kiki:
neyse sonunda hakettiği diziye ve role geldi ününe ün katacak vadide oynayan her oyuncu gibi

özet bölümün ortasından mı başladı bana mı öyle geliyor
Sıra Berk Hakmanda diyecemde onuda EDHO dizisi kapmış diyorlardı onuda izlemiyorum kaç haftadır :D ne oldu bitti haberim yok:)

Sıra Berk Hakmanda diyecemde onuda EDHO dizisi kapmış diyorlardı onuda izlemiyorum kaç haftadır :D ne oldu bitti haberim yok:)
yok aga ya sallıyolar berk hakmanın bi yere katılacağı yok ama bi ertan saban değil yani gelirse süper olur tabi

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs