Kurtlar Vadisi Pusu 271.Bölüm Yorumları

erhan bugün yine formda döktürüyor yine 😀

şu yusuf kenan fehmi sahneleri nin artık son bulması lazım

Çerezim bitmişti bakkala gidip geldim her hafta vadiyi izleyen güvenlikçi amca kösemi izliyordu niye diye sordum merak ettim dedi. Valla durum böyleyse ben karamsarım agalar :(

Çerezim bitmişti bakkala gidip geldim her hafta vadiyi izleyen güvenlikçi amca kösemi izliyordu niye diye sordum merak ettim dedi. Valla durum böyleyse ben karamsarım agalar :(
aga ilk bölümler hep merak uyandırır önemli olan istikrarı yakalayabilmek ayrıca kösemden daha çok vadinin ne yapacağı önemli

Yalniz Yasin oturdu ya biraz daha ustune koysalar Polatim sag kolu olabilir ama sunlar lazim

Siyah Sancakla bagi kopmali
Biraz psikopatlastirmalari lazim

Sesini begeniyorum ben

çok sıkıcı geçti ilk 1 saatlik dilim gölge zeynep konuşmaları kenan yusuf konuşmaları boğuyor insanı gerçekten en önemlisi polatsız bir ilk 1 saatlik dilim geçirdik 2.dilimi nasıl olur bilmem ama polatı ilk 1 saatlik ilime almayarak resmen kösem merak eden adamları örneğin @batuhankaralar ın güvenlikcisi adamı gibi kösemi açın bakın merakınız gitsin der gibi polatsız bir 1 saatlik dilim gerçekten tuhaftı böyle önemli bir haftaya böyle başlanmaz :(:(:(

kenan yusuf mümkünse bir araya gelmesinler şu gölgeyide şu zeyneple bir araya getirmeyin mümkünse artı polatta yok ilk 1 saatlik dilim sııfta kaldı benim gözümde bakalım 2.1 saatlik dilim nasıl olucak aksiyonlar o dilime saklanmıştır umarım onunda yorumunu bölüm sonu yaparız ilk yarı benden bukadar 2.yarı görüşmek üzere hahah:F:F:F

Gönül isterdi kmi Dirilisle aynı güne koysalardilar da Diriliş ezseydi ama yemesi iste :A

Bu arada Tel Abyad konusunda da gönderme yapmaya devam ediyor vadi
çarşamba başlaması aslında beklenilen olaydı ama merak etme sen perşembe günüde istediğini bulamayacak