Kenanin olmesi lazim ki Yusuf ateslensinKimse Süha sahnesinde saçma mesaj demesin doğru mesaj verdiler
Şu Yusuf sahneleri çok sıkıcı
evet aga ne güzel olur hem de hareketlenmiş olur dediğin gibiKenanin olmesi lazim ki Yusuf ateslensin
İki dizinin kitlesi çok farklı takılma boşver.Çerezim bitmişti bakkala gidip geldim her hafta vadiyi izleyen güvenlikçi amca kösemi izliyordu niye diye sordum merak ettim dedi. Valla durum böyleyse ben karamsarım agalar
aga ilk bölümler hep merak uyandırır önemli olan istikrarı yakalayabilmek ayrıca kösemden daha çok vadinin ne yapacağı önemliÇerezim bitmişti bakkala gidip geldim her hafta vadiyi izleyen güvenlikçi amca kösemi izliyordu niye diye sordum merak ettim dedi. Valla durum böyleyse ben karamsarım agalar
aga ilk bölümler hep merak uyandırır önemli olan istikrarı yakalayabilmek ayrıca kösemden daha çok vadinin ne yapacağı önemli
Aynen bir bölüm heveslerini alsınlar bakalım, biz kimleri gömdük kolay kolay kan kaybetmeyizİki dizinin kitlesi çok farklı takılma boşver.
ha işte aga böyle konuşulmasını beklediğim tondan konuşmaya başladın o kadar işte biz kimleri kimleri gömdükAynen bir bölüm heveslerini alsınlar bakalım, biz kimleri gömdük kolay kolay kan kaybetmeyiz
Gönül isterdi kmi Dirilisle aynı güne koysalardilar da Diriliş ezseydi ama yemesi isteha işte aga böyle konuşulmasını beklediğim tondan konuşmaya başladın o kadar işte biz kimleri kimleri gömdük
çarşamba başlaması aslında beklenilen olaydı ama merak etme sen perşembe günüde istediğini bulamayacakGönül isterdi kmi Dirilisle aynı güne koysalardilar da Diriliş ezseydi ama yemesi iste
Bu arada Tel Abyad konusunda da gönderme yapmaya devam ediyor vadi