Kurtlar Vadisi Pusu 269. Bölüm Yorumları

yalnız müzikler efsane yok böyle birşey ya vadi toparladı bölüm çok iyi gidiyor yusuf un sahneside güzeldi

55 senedir vadi izliyoruz artık şu meseleyi aşın be arkadaş ne önemli konuymus
Aga ama böyle olunca kimsenin inandırıcılığı kalmıyor bir bakıyoruz hanedanlar toplantısında herkes Türkçe konuşuyor bir bakıyoruz yeni gelen Suriyeli Türkçe konuşuyor. Ne yani koskoca Vadi 5-10 tane Suriyeli figüran bulamıyor mu? Kaldı ki 97 bölümlük Vadinin son sezonu için Polatı seslendiren kişi Arapça dersleri almıştı.

Bölüm dehşet gidiyor iyice açıldı vadi

Süha Babanın anlattıklarını önemli görüyorum Suriyeli mülteciler meselesi siyasi bir görüş olmamaldır bir insanlık olayıdır vadinin verdiği mesajdan memnunum vadi bunları yapmazsa asıl özelliğini kaybetmiş olur

Şu eski cendereyi duyunca tüylerim diken diken oluyor

usta yine formda maşallah nazarımız değmesin adam tam bomba karizmadan yıkılıyor resmen

Fehmi ve Smith sahnesi arada kaynamasın güzel bir sahneydi Fehmi nin tavrı hoşuma gitti

Ahahahahahaha ulan Hüsnü

gölgede harcanmaya başlandı ertan şaban dururken bunlar polatın karşısına defne şamyeliyi koyuyorlar

Kaşla göz arasında nasıl yerleştirdi ama Polat gps i... Helal olsun..

Hüsnü adam ya iyi güldüm

bölüm yine kısa olacak şimdi 1 dakika gösterip yine reklama gidecek muhtemelen

şu asyayı diziden çıkartsınlar ya başka oyuncumu yok Türkiyede bu cast sorumlusu kimse ona hokkalı bi şekilde saygılarımı sunuyorum ve abicim sanada katılıyorum @china_shangai bence cahit ve necati abide ne anlattıklarını bilmiyolar ortada anlatılmak istenen bişey yok bölüm güzel amenna ama ileriye dönük hiç birşey yok malesef

Ulan paso hdp reklamı izlettirdiler
((((((

bölüm gayet iyiydi şikayet ettiğimiz bir iyi bir kötü durumu bu hafta itibariyle kesin olarak kırıldı diyebiliriz