Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@china_shangai ayy abişkom kgt ve akif gittikten sonra dizi çıplakmı kaldı banamı öyle geliyor ilginçtir izide birşeyler kayboldu bir eksiklik var ilk defa vadiyi hyecan yaşamadan izliyorum o beğenmediğimiz son 2 ezonu bile yine içimde bir kıpırdanmayla heyecanla izliyordum ama bu sezon o heyecan kayboldu birşeyler eksik ama adını koyamıyorum🙂 özellikle bu akifi tamam herkes sevmiyorda bu forumda en çok eleştiren sen ve bendik ama akif ve kgt kibidnen sonra dizide bir boşluk oluştu çok tuhaf bunu bir çok kişidende belirtirken okuyorum bir boşluk oluştu dizide yani bir eksiklik var vadi heyecanı kayboldu sankı geçen sezon bile böyle hissetmedim ben yine bir heyecanımız oluyordu ama bus ezon vai çıplak kaldı desek doğru olur galiba birşeyler kayboldu dizide adını koyamıyorum ama vadi çıplak kalmış gibi hissediyorum ilk defa böyle hissettim o çok eleştirdiğim geçen sezonda bile ben böyle birşey hissetmedim bu his bu sezon ilk defa oluyor 😵😵😵
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.