Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bolum 45 Show son sezon 3.bolumShow'un son dönemlerinde diye hatırlyorum ben
Bolum 45 Show son sezon 3.bolumShow'un son dönemlerinde diye hatırlyorum ben
aaa evet 3.sezondaydı galibaShow'un son dönemlerinde diye hatırlyorum ben
karıştırmısım orayı ama birebir aynı gibi bu sezondan önceki sezonlara çok esintiler izlicez gibiBolum 44 Show son sezon 3.bolum
45 diye duzelttimaaa evet 3.sezondaydı galibao sahnelerin bire biri gibi olmus mekanda aynı yerde çekilmiş sanki
karıştırmısım orayı ama birebir aynı gibi bu sezondan önceki sezonlara çok esintiler izlicez gibi
inş aga tabi perşembe yine fb nin maçı var maçda trt 1 de reytingleri etkileyecektirFragmanı baya beğendim.Ertan Saban çok uymuş bence.Umarım hakkettiği reytingi alır
Erdemi severim olmemistir İnşallah yaMuhtemelen fragmanda göstermeseler de Erdem de odayı patlatarak intihar etti. Böylece KGT defteri de kapanmış oldu.
Fragmanda mevcutMuhtemelen fragmanda göstermeseler de Erdem de odayı patlatarak intihar etti. Böylece KGT defteri de kapanmış oldu.
erhan yok aga rahat ol bende timur aynura ve erdem in ölmesine üzülecemkgt basılmasında tek üzüldüğüm şey güllü ve zülfikar aganın orda olması oldu olmamalıydı
umarım onlar ölmez
erdemede yazık oldu
akifin ayağına öldü
efsane dizinin efsane fragmanı olurmuş hakikaten öyle perşembe olsa da hasret bitse
erhan yok aga rahat ol bende timur aynura ve erdem in ölmesine üzülecem
yorumun mantıklı aga bakarsın süpriz olsun diye erhanı fragmana koymamışlardır ama erhan a da dokunmazlar herhalde eskilerden kim kaldı ki o elif in safiye nin yanında falan olabiliraga zülfikar ağanın olduğu yerde erhan'da olur bence ordan yola çıktım ben
yorumun mantıklı aga bakarsın süpriz olsun diye erhanı fragmana koymamışlardır ama erhan a da dokunmazlar herhalde eskilerden kim kaldı ki o elif in safiye nin yanında falan olabilir
Vadi gercekleri anlatiyor ya ondan zoruna gitmis galiba. İzlememistir bile eminimNesi kotu anlat bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?