Kurtlar Vadisi Pusu 264.Bölüm Fragmanı

Abow Marcus timi ustanın mekanını da basıyor 😱 Akif-Aynura-Aytekin-Talha ofiste Zülfikar Ağa ve Timur da ustanın mekanda ölecek anlaşılan :( Tamam Akif'in ölmesini istedik de bu kadar ölüm çok fazla :(

Vay be müthiş fragman olmuş, Ertan Saban acayip karizmatik olmuş. Polat'ı çatışmaların içerisinde görmekte ayrıca güzel. Usta tamamıyla sahada artık. :)

Fragmanı baya beğendim.Ertan Saban çok uymuş bence.Umarım hakkettiği reytingi alır

Muhtemelen fragmanda göstermeseler de Erdem de odayı patlatarak intihar etti. Böylece KGT defteri de kapanmış oldu.

offffffffffffffffffffffffffffff müthiş müthiş müthiş bi fragman olmuş adeta mest oldum ve defalarca izledim
adeta bir film fragmanı gibi aksiyon bir an olsun durmuyor
ertan saban müthiş yakışmış karizması ve yeteneği ortada zaten baya bi ivme kazandıracak
defne samyelide güzelliğiyle damga vuracaktır
akif başta olmak üzere kgt nin hepsinin ölmesi ise beni çok memnun etti işte bu diyorum :D hiç haz etmiyoruz kgt den hepsi ölsün zerre üzülmem ancak zilfükar ağa kesinlikle ölmemeli canpolat diyen bi o kalmıştı
timurda aynı şekilde vadiye yakışan ve rolüne kendini sonuna kadar veren bir isimdi ona da üzüldüm
sezon başı baya bi temizlik var cidden kalite aksiyon harika ya vadi bi başka
perşembeyi halatla çekiyorum artık gel perşembe gel
hasret bitiyor efsane kendi gününde kendi saatinde! ÖTESİ YOK

Muhtemelen fragmanda göstermeseler de Erdem de odayı patlatarak intihar etti. Böylece KGT defteri de kapanmış oldu.
Fragmanda mevcut
2ce7fc3f4fd2ea01cc488a392783870a.jpg

ac9c7c73713a74f2d2f5f524fc5a35b2.jpg
2e14daf463f1d796f09f00a0ba0ef39a.jpg

114710cb2b95cfbd5f2b5dab317a7c83.jpg

ad881c521056d730702f94f0a6a83e2c.jpg

kgt basılmasında tek üzüldüğüm şey güllü ve zülfikar aganın orda olması oldu olmamalıydı :(
umarım onlar ölmez
erdemede yazık oldu
akifin ayağına öldü :(
efsane dizinin efsane fragmanı olurmuş hakikaten öyle perşembe olsa da hasret bitse

kgt basılmasında tek üzüldüğüm şey güllü ve zülfikar aganın orda olması oldu olmamalıydı :(
umarım onlar ölmez
erdemede yazık oldu
akifin ayağına öldü :(
efsane dizinin efsane fragmanı olurmuş hakikaten öyle perşembe olsa da hasret bitse
erhan yok aga rahat ol bende timur aynura ve erdem in ölmesine üzülecem

Ertan Saban fena yakışmış vadiye ortalığı temizlemeye gelmiş sanırım :D.Zülfükar Ağa hariç tüm gereksiz karektersizlerin ölmesi ve Ertan Sabanın vadiye katılmasıyla sabırsızlıkla bekliyorum bu sezonu .

aga zülfikar ağanın olduğu yerde erhan'da olur bence ordan yola çıktım ben
yorumun mantıklı aga bakarsın süpriz olsun diye erhanı fragmana koymamışlardır ama erhan a da dokunmazlar herhalde eskilerden kim kaldı ki o elif in safiye nin yanında falan olabilir