Kurtlar Vadisi Pusu 264.Bölüm Fragmanı

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
860
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu nun 264. bölüm fragmanı yayınlandı.
Kurtlar Vadisi Pusu 'dan ezberleri bozan fragman!
Kurtlar Vadi'ye iniyor! 17 Eylül 20:00'de Kanal D de

Son düzenleme:
ayy abişkom akif gerçekten geberiyor galiba bu sefer :F:F:F

bu kaçıncı vurulusu bizim kaçıncı umut edişimiz bu sefer oluyormu dersin kurban bayramıda gelmişken şunu keselim bence hahahah @china_shangai :F:F:F

HEYYYYYTTT ULAN İŞTE BUDUR ADAMIM TEO DA GELMİŞ MUHTEŞEM MUHTEŞEM GÜLE GÜLE ÇAPSIZ AKİFF VE EKİBİ :D :D

Patlamalar yine amatörce geldi bana :(
KGT´den kurtuluyoruz :A
Ertan Saban´ni cabuk harcamasinlar Polat´a büyük bir düsman lazim :(

HEYYYYYTTT ULAN İŞTE BUDUR ADAMIM TEO DA GELMİŞ MUHTEŞEM MUHTEŞEM GÜLE GÜLE ÇAPSIZ AKİFF VE EKİBİ :D :D
berk hakmanla birlikte türkiyede piskopat rolleri en iyi oynayan kişi ertan şaban fragmanda çok korkutucu görünüyor 😱😱😱

ayy süper bir karakter olucağı belli :Z:Z:Z ama dizide siyah saç oynuyormuş ozaman bu adam neden saçını sarıya boyatıyor :F:F:F

Vadi bu sezon sağlam geliyor anlaşılan. :)
Ertan Saban fırsatını iyi değerlendirirlerse efsane bir karakter ortaya çıkacaktır kesinlikle.
Bu sezon başta Akif kekosu olmak üzere bütün gereksiz karakterleri temizleme çalışmaları başlamış :A
Fragmanda Tilki ile ilgili bir şey yok ama umarım ölmez.

usta ya aksiyon fena yakışıyor yine ortalığı sallayacak yalnız mental bir destek alsa iyi olur adamın sevip de ölmeyem kimsesi kalmadı nerdeyse

Son düzenleme:
Yok aga ne amatoru yonetmen Serdar Akar. :D 8 bolum ucuracak Vadimizi İnşallah kalici olur Dogani istemiyoruz patlama seslerini falan hep Half Lifetan cekiyor :F

marcus timi sağlam gelmiş kgt nin hiç şansı olmayacak
COuyrtzUYAE9YEx.png

Vadi bu sezon sağlam geliyor anlaşılan. :)
Ertan Saban fırsatını iyi değerlendirirlerse efsane bir karakter ortaya çıkacaktır kesinlikle.
Bu sezon başta Akif kekosu olmak üzere bütün gereksiz karakterleri temizleme çalışmaları başlamış :A
Fragmanda Tilki ile ilgili bir şey yok ama umarım ölmez.
show tv dönemini hatırlattı bana fragman polat iskenderin elinden kaçıyordu denizden çıkıp ormanda ordularla savasıyordu rambo gibi bu fragmandada hemen hemen aynı yine denizden çıkıp ormanda ordularla savasıyor mekan olarakta iskenderin elinden kaçtığı yerede benziyor :F:F:F ayy polatı en son show tv döneminde böyle görmüştük kaç yıl geçmiş özlemişiz vlla :F:F:F

Son düzenleme:
star tv dönemini hatırlattı bana fragman polat iskenderin elinden kaçıyordu denizden çıkıp ormanda ordularla savasıyordu rambo gibi bu fragmandada hemen hemen aynı yine denizden çıkıp ormanda ordularla savasıyor mekan olarakta iskenderin elinden kaçtığı yerede benziyor :F:F:F ayy polatı en son star tv döneminde böyle görmüştük kaç yıl geçmiş özlemişiz vlla :F:F:F
Show'un son dönemlerinde diye hatırlyorum ben :A :A