leyla ölmeyecek bence tilki başka bir yerden polatı vurabilirleyla sezon finalinde ölürse diye söylüyorum cnm öyle olursa eğer ozaman geçerli bu sözlerim ben leylanın ölümüyle biten bir sezon finalinden memnun olamam eksinlikle özellikle böyle bir sezonun sezon finali hataya kapalı bence gelecek sezona umut taşımalıyız ama tekrar altını çiziyorum leyla ölüm sahnesiyle biticekse eğer işte ozaman bu sezona incil ağacını dikerler 🙂🙂🙂
neden ara olacakmış kiBir hafta ara verir bir daha ki hafta sezon finali. Fırsatçı Kanal D Perşembeye Vadinin yerine Akp karalama propagandası yapabilir
Vadi Haziranın 2.haftası genelde sezon finali yapar 262 de sezon finali olacak gibi 1 hafta ara olabilir belki bir hitimalneden ara olacakmış ki
sanmıyorum ablacım bence ara olmaz dediğin gibi haziranın 2.haftasında sezonVadi Haziranın 2.haftası genelde sezon finali yapar 262 de sezon finali olacak gibi 1 hafta ara olabilir belki bir hitimal
katılıyorum karıştırmayınPolat Şaşmaz geçen sene Vadi 31 Mayısta sezon finali yapıyordu Atv bir hafta erteledi hatırlarsan birde sezon boyu kaç kere kolaj yayınlandı rezalet bir yayın politikası.
Şu diziyi siyasete bulaştırmayın arkadaş Kanal D Show Tvden sonra vadiye yakışan en iyi kanal üstelik kaç aydır ara bile vermedik daha ne olsun.
Aga sezon finali ne zaman?
aga kesin bilgim olmamakla beraber tahminen ayın 11 indeAga sezon finali ne zaman?
ayyy süper bir haber beni sadece pusatın durumu ilgilendiriyordu vllaPisatt yaşıyiii kesinleşti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@vadikızı Aynen siyaset az olunca aksiyon arttı ve müthiş bölümlerde ortaya çıktı zaten perşembe günleri beğenmeyen açıp Bedeli izleyebilir Atvde.![]()
![]()
Akşam anlarız aga fragman çıkmazsa bir hafta ara verip sezon finali olacaktır diye düşünüyorum.Çok enteresan bu hafta sezon finali mi
aynen bu çok mantıklı çünkü düğün sezon finalinde olur kesin ee çekimler başlamış ya düğünden sonra sezon finali olacak ki bu ihtimal yok gibi bişey yada senin dediğin gibi bu hafta olmayacak haftaya efsanevi bi böümle sezona noktayı koyacağızAkşam anlarız aga fragman çıkmazsa bir hafta ara verip sezon finali olacaktır diye düşünüyorum.