Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Set Fotoğrafları

@WesTxCoasT aga şimdi bunları görünce benim de aklım karıştı acaba bu son bölüm mü olacak

leyla sezon finalinde ölürse diye söylüyorum cnm öyle olursa eğer ozaman geçerli bu sözlerim ben leylanın ölümüyle biten bir sezon finalinden memnun olamam eksinlikle özellikle böyle bir sezonun sezon finali hataya kapalı bence gelecek sezona umut taşımalıyız ama tekrar altını çiziyorum leyla ölüm sahnesiyle biticekse eğer işte ozaman bu sezona incil ağacını dikerler 🙂🙂🙂
leyla ölmeyecek bence tilki başka bir yerden polatı vurabilir
bence eminim leyla ölmeyecek

Polat Şaşmaz geçen sene Vadi 31 Mayısta sezon finali yapıyordu Atv bir hafta erteledi hatırlarsan birde sezon boyu kaç kere kolaj yayınlandı rezalet bir yayın politikası. :)

Şu diziyi siyasete bulaştırmayın arkadaş Kanal D Show Tvden sonra vadiye yakışan en iyi kanal üstelik kaç aydır ara bile vermedik daha ne olsun.

Polat Şaşmaz geçen sene Vadi 31 Mayısta sezon finali yapıyordu Atv bir hafta erteledi hatırlarsan birde sezon boyu kaç kere kolaj yayınlandı rezalet bir yayın politikası. :)

Şu diziyi siyasete bulaştırmayın arkadaş Kanal D Show Tvden sonra vadiye yakışan en iyi kanal üstelik kaç aydır ara bile vermedik daha ne olsun.
katılıyorum karıştırmayın
abim bıraktı diziyi siyasete girdiler diye atv zamanında yani kanal d iyi
oldu izleyebildik diziyi valla

Pisatt yaşıyiii kesinleşti. :D

CGVRhnZWcAAhjQC.jpg

ZD5NbZ.jpg

n7bP8l.jpg

ZD51y3.jpg

NqLYZ5.jpg

@vadikızı Aynen siyaset az olunca aksiyon arttı ve müthiş bölümlerde ortaya çıktı zaten perşembe günleri beğenmeyen açıp Bedeli izleyebilir Atvde. :D :D

Akşam anlarız aga fragman çıkmazsa bir hafta ara verip sezon finali olacaktır diye düşünüyorum.
aynen bu çok mantıklı çünkü düğün sezon finalinde olur kesin ee çekimler başlamış ya düğünden sonra sezon finali olacak ki bu ihtimal yok gibi bişey yada senin dediğin gibi bu hafta olmayacak haftaya efsanevi bi böümle sezona noktayı koyacağız

Vadide haziranın 2. haftası sezon finali bir gelenektir 11 haziranda hayırlısıyla sezon finali yapıyoruz :)