Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

Bu konuşmanın devamı ilk kez yayınlanıyor dimi?

timur ile akif ortalığı güzel dağıttılar şimdi Smith bu baskından sonra iyice delirecek 😀

Bu hafta Çatışma sahnelerine düzen gelmiş 😉)) en azından hepsi tek vuruşla armut gibi yere düşmüyorlar 😉))) Akif'lerin Çatışma sahnelerini beğendim 😉)) özellikle de Timur bir harikaydı 😉))))

Polat ve cahit konuşmasının devamıda gelecek gibi görünüyor. Zaten cahit şuanki hali söylediklerinden pişman olduğunu gösteriyor.

Yasin komutan şov devam ediyor adam harbi çatışma sahnelerinde süper :) makyajsız bile oynar :)

şedid ile olan mücadelede timur acayip parladı çok gerçekci oynamış ayrıyettende yakışıyor yani aksiyona ustanın yanında ve ekibinde gideri her zaman var

bölüm müthiş müthiş müthiş müthiş ötesi harika dehşetül vahşet gidiyor adeta ekrana kitlendim

çatışma sahneleri muazzam bu hafta vadi farkı deyip geçmek lazım

konuyu uçuralım bugün nerdesiniz agalar

Şu yusuf un ne ayak olduğunu bir tek ben mi anlamıyorum yoksa adam gerçekten süpermen gibi başka gezegenden mi geldi? Adam ile ilgili senaryo çok değişik ve plansız gidiyor umarım şedid onu öldürürde kurtuluruz yoksa seneye ikinci bir akif vakası olur.

herkesin avatarı bi başka olmuş herkes polat alemdar yapsın hadi agalar bende hemen değiştiriyorum şampiyonluk utlaması yeter bu kadar

bu arada bugün başbakan davutoğlunun mitingi vardı malatyada 5 de başlayacaktı ama 8 de geldi bende hem yorgunluktan hemde vadiden dolayı o gelmeden geri döndüm yapacak bişey yok vadiyi kaçıramam çok geç kaldı :D

bölüm müthiş müthiş müthiş müthiş ötesi harika dehşetül vahşet gidiyor adeta ekrana kitlendim

çatışma sahneleri muazzam bu hafta vadi farkı deyip geçmek lazım

konuyu uçuralım bugün nerdesiniz agalar
hoşgeldin aga sen nerelerdesin :D

Yusuf'u çözemedim amacı ne ve nereye bağlayacaklar :)))) @Maskeli Fedai ben geldim deyip kaçıp gitmek yok 😉))) yemezler olm yoklamada Varım deyip okuldan kaçan öğrenciler gibisin 😉))))))

Yusuf'u çözemedim amacı ne ve nereye bağlayacaklar :)))) @Maskeli Fedai ben geldim deyip kaçıp gitmek yok 😉))) yemezler olm yoklamada Varım deyip okuldan kaçan öğrenciler gibisin 😉))))))
bu yusuf olayı tam bir muamma oldu daha çocuğun meteyle ne alaksı olduğunu çözemeden şimdide adam öktem in peşine düşüp şedid kampına gitti dur bakalım altından ne çıkacak uzun zaman olmasına rağmen şu yusuf olayından vazgeçilmedi herhalde vardır bağlamak istedikleri bir yer yoksa @papuleoo nun dediği gibi seneye de yusuf un olması seyirciye rahatsızlık verir