aga ona ben de şaşırdım sanki son kısmını yeni yayınladılar ilk kısmı duydukda onunla evlenmen gerekecek lafını yeni duydukBu konuşmanın devamı ilk kez yayınlanıyor dimi?
hoşgeldin aga sen nerelerdesinbölüm müthiş müthiş müthiş müthiş ötesi harika dehşetül vahşet gidiyor adeta ekrana kitlendim
çatışma sahneleri muazzam bu hafta vadi farkı deyip geçmek lazım
konuyu uçuralım bugün nerdesiniz agalar
bu yusuf olayı tam bir muamma oldu daha çocuğun meteyle ne alaksı olduğunu çözemeden şimdide adam öktem in peşine düşüp şedid kampına gitti dur bakalım altından ne çıkacak uzun zaman olmasına rağmen şu yusuf olayından vazgeçilmedi herhalde vardır bağlamak istedikleri bir yer yoksa @papuleoo nun dediği gibi seneye de yusuf un olması seyirciye rahatsızlık verirYusuf'u çözemedim amacı ne ve nereye bağlayacaklar ))) @Maskeli Fedai ben geldim deyip kaçıp gitmek yok 😉))) yemezler olm yoklamada Varım deyip okuldan kaçan öğrenciler gibisin 😉))))))
Ben Kara Para Aşk varkende Survivor izlemiyorum, Kurtlar Vadisi varken mi izleyeceğim. Reklamda takıldım sadece.herkesi konuya bekliyoruz @sürgünüm @ABAY_06 @Maskeli Fedai ve diğerleri bunları özellikle etiketledim bugün survivor falan filan izleyen ben vadiciyim demesin NET
avatarları usta yapalım haydiiiiiiiiiiiii
aga aslı var mı bilinmez de bu aralar pusat ın öleceği söylenilmeye başlandıPusat'a daha iyi bi senaryo yazsalar keşke.
İhtimal vermem ben. Çakır'ın kalan tek dölünü öldürmezler.aga aslı var mı bilinmez de bu aralar pusat ın öleceği söylenilmeye başlandı