Kurtlar Vadisi Pusu 260.Bölüm Yorumları

bir işin iyi ya da kötü başlamış olması, o işin sonucu hakkında bir fikir verir. îşe iyi başlamışsa sonucun iyi, kötü başlanmışsa sonucun kötü olabileceğini önceden söylemek mümkün olur.yani ez cümle perşembenin gelişi çarşambadan bellidir recep kardeşim :(((((
aynen öyle abi haklısın.

Bu konu da @çiğdem- 'e katılıyorum. Asil mesele Tilki panzehir karşılığında ne isteyecek

---Tapatalk---
martin elifi isteyebilir bence cnm :F:F:F
mrtin elifi almak için safiyeyi vermişti andreiye ve ben hala istediğimi alamadım dedi andreide kardeşim meselesi halolsun sıra sana gelir gibi birşeyler söyledi safiyenin panzeyiri karşılığında elifi isteyebilirler
aaaa ozaman polat safiyeyimi yoksa elifimi seçecek gerçekten çok zor bir tercih olur 😱😱😱

Son düzenleme:
Zamanı geri döndürebilme şansımız olsa keşke ah be :(

---Tapatalk---
keşke ama yok canım ya

bir işin iyi ya da kötü başlamış olması, o işin sonucu hakkında bir fikir verir. îşe iyi başlamışsa sonucun iyi, kötü başlanmışsa sonucun kötü olabileceğini önceden söylemek mümkün olur.yani ez cümle perşembenin gelişi çarşambadan bellidir recep kardeşim :(((((
abimmm sebep olamaz ama ben maça bağlıyorum çoğu insan
maça bakmış vadi takipçileri bile maça bakmış önemliydi maç
o yüzden yoksa liderdik geçen hafta bölüm az hareketli olsaydı
maçı geçerdik ama yinede maça rağmen iyi almışız diyorum ben😉

keşke ama yok canım ya

abimmm sebep olamaz ama ben maça bağlıyorum çoğu insan
maça bakmış vadi takipçileri bile maça bakmış önemliydi maç
o yüzden yoksa liderdik geçen hafta bölüm az hareketli olsaydı
maçı geçerdik ama yinede maça rağmen iyi almışız diyorum ben😉
maç önemli değildi abla vadi koskoca uefa şampiyonlar ligi maçlarına kafa tutmuş uyduruk türkiye kupası maçına geçişmesi hiç iyi olmadı ciddi bir şekilde kemik seyircimizde vadiyi bırakıyor malesefki bu acı bir gerçek örnekleride çevremde dolu tamam reyting sistemininde etkisi var ama bizimkilerde artık izlemeyi bırak inşallah yeni sezonda sağlam senaristler teknik ekip ve kadroyla karşımızda olurlar yoksa artık pimizi kendimiz çekicez.

maç önemli değildi abla vadi koskoca uefa şampiyonlar ligi maçlarına kafa tutmuş uyduruk türkiye kupası maçına geçişmesi hiç iyi olmadı ciddi bir şekilde kemik seyircimizde vadiyi bırakıyor malesefki bu acı bir gerçek örnekleride çevremde dolu tamam reyting sistemininde etkisi var ama bizimkilerde artık izlemeyi bırak inşallah yeni sezonda sağlam senaristler teknik ekip ve kadroyla karşımızda olurlar yoksa artık pimizi kendimiz çekicez.
valla ben bugün kimle konuştuysam maçı izledik dediler
ki bu arkadaşlar sıkı bir şekilde vadiye takip ediyorlar
sana uyduruk geliyor ama önemseyenler maçı izlemiş
ablacım rating sistemi aynen etkili

felç oldu safiye cnm andrei martin konusmasındanda anlasılıyor andrei polata yaptıkalrını söylerse falan derken martinde safiye bana tehdit olusturmuyor artık diyor konuşamıcak çünkü:F panzayir konusunda seninle şöyle katılıyorum safiyeyi düzelticek ilaçlar martinde var ama zehirlemek değilde felç olduğunu düşünüyorum
ağlama kısmına gelirsek safiye yüzünden nazife anne ölmüş martinin öldürmesinden dolayı bu suçluluğu safiye çekicek konuşmaya başladığı zaman benim yüzümden öldü sözünü söylerken çok duyucaz zaten martini onların hayatına sokan safiyeydi 🙂🙂🙂
ne hikaye anlatıyon sen utanmadan bırak diziyi değerlendirmeyi falan bu konuda işin yok diyorum xemrenin yancılarıyla bizim vadicilerin asla işi olmaz hadi

Bu arada kimse hikaye anlatmasın bu reyting sistemi tamamiyle şaibelidir kurtlar vadisi hala çok fazla izlenen bi dizi
sabah okula giderken bikaç tane adam otobüste dünkü bölümü konuşuyolardı bi kez daha gurur duydum benim için gerisi boş maçmış falan filan

ne hikaye anlatıyon sen utanmadan bırak diziyi değerlendirmeyi falan bu konuda işin yok diyorum xemrenin yancılarıyla bizim vadicilerin asla işi olmaz hadi

Bu arada kimse hikaye anlatmasın bu reyting sistemi tamamiyle şaibelidir kurtlar vadisi hala çok fazla izlenen bi dizi
sabah okula giderken bikaç tane adam otobüste dünkü bölümü konuşuyolardı bi kez daha gurur duydum benim için gerisi boş maçmış falan filan
Okuldaydim millet dün ki bölümü attın mı diye soruyordu bana da

---Tapatalk---

Okuldaydim millet dün ki bölümü attın mı diye soruyordu bana da

---Tapatalk---​
Pekiiii sen nereye attın :)))))

sabah okula giderken bikaç tane adam otobüste dünkü bölümü konuşuyolardı bi kez daha gurur duydum benim için gerisi boş maçmış falan filan​
En tepeden tirnaga katiyetle katiliyorum aga

En tepeden tirnaga katiyetle katiliyorum aga
kadircim bende inanmıyorum bu ratinglere kocamın ailesinin
o kadar izlendiğini düşünmüyorum

aga herkes reytinge göre konuşuyor bu reytignler vadinin reytingleri değil
tabi ki aga vadinin oranları nın çok altında bu sonuçlar kabul etmek mümkün değil şu da var ne olursa olsun bu reytingler yakışmıyor birşeyler yapmak lazım

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs