bunları tilkinin yanındada yapamıyodu zaten bence abisini gördü ve bu durum aklına geldi o yüzden ağladı.konuşamıyor yürüyemiyor sanırım ona ağladı tecavüz yok bence
bunları tilkinin yanındada yapamıyodu zaten bence abisini gördü ve bu durum aklına geldi o yüzden ağladı.konuşamıyor yürüyemiyor sanırım ona ağladı tecavüz yok bence
öyle bişey olduysa konuşmazda yürümezdekonuşamıyor yürüyemiyor sanırım ona ağladı tecavüz yok bence
aynen bende öyle düşünüyorumbunları tilkinin yanındada yapamıyodu zaten bence abisini gördü ve bu durum aklına geldi o yüzden ağladı.
dediğin doğru ilaç verdi kıza kızda o halde tecavüz olamaz benceöyle bişey olduysa konuşmazda yürümezde
iki ihtimal var ya felç bırakacak tarzda bi ilaç yaydı vücuda çünkü sürekli iğne yaptırıyordu
ya da tecavüz
%100 tecavüz etti yoksa safiye ağlamazdı...
Benim gorusumde oyle aga hareket tarzida ona isaretti bizim agalar tilkiyi artik nasil seviyorlarsa bir turlu konduramiyorlar
valla canım aklıma yatmadı bu tecavüz işi vadide şimdiye kadar%100 tecavüz etti yoksa safiye ağlamazdı...
Benim gorusumde oyle aga hareket tarzida ona isaretti bizim agalar tilkiyi artik nasil seviyorlarsa bir turlu konduramiyorlar
aynen bende öyle düşünüyorum
dediğin doğru ilaç verdi kıza kızda o halde tecavüz olamaz bence
Olmaz dersen anlarimda hayir niye olamasin yani nesela niye olamaz
eskileri unutmuşlar koskoca erdal kömürcüyü nasıl unutursunuzvalla canım aklıma yatmadı bu tecavüz işi vadide şimdiye kadar
olmadı şimdide olmaz diye düşünüyorum
Erdali unutma istersen
aga ne yalan söylim şedid sahneleri benim hoşuma gidiyor hele sagir varken hastasıydımHaftaya bölüm daha muhteşem geçecek. Bu akşam özelllikle sonlara doğru bölüm çok güzelleşti. Bu şedid sahnelerinden sıkılmaya başladım ben. Umarım gelecek sezona kalmazlar Polat hepsini temizlesin.
aaa doğru ben erdalı unutmuşum uzun zaman oldu onadavalla canım aklıma yatmadı bu tecavüz işi vadide şimdiye kadar
olmadı şimdide olmaz diye düşünüyorum
Erdali unutma istersen
eskileri unutmuşlar koskoca erdal kömürcüyü nasıl unutursunuz
arkadaşlar sahneyi göstermiyolar bişey yapmıyolar olmaz demeyin
aga ne yalan söylim şedid sahneleri benim hoşuma gidiyor hele sagir varken hastasıydımama o konuyu kapatabilirler tabi
iyi gcelerAgalar cumleten hayirli geceler
aga sagire yakışıyoduda smite yakışmıyo uzatmanın manası yok.eskileri unutmuşlar koskoca erdal kömürcüyü nasıl unutursunuz
aga ne yalan söylim şedid sahneleri benim hoşuma gidiyor hele sagir varken hastasıydımama o konuyu kapatabilirler tabi
smith değil aga samediaga sagire yakışıyoduda smite yakışmıyo uzatmanın manası yok.
Önceleri bende seviyordum ama sıkmaya başladı ne kadar daha devam edecek.eskileri unutmuşlar koskoca erdal kömürcüyü nasıl unutursunuz
bende çok severdim erdalın hakkından bir o geliyordu yavadi diğer hiçbir diziye benzemez rahat olun o konuda Necati abi öyle şeylere izin verir mi
sözü geçer gider ötesi olmaz
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin cumanız mübarek olsun
smith değil aga samedi
@vadikızı bizim sınıfta bi arkadaş var abuzer kömürce hayranı acayip seviyor![]()
yine boş boş konuşuyosun senin bu konularda ne işin var git xemre efendinin konularını aç sen hadi anam burda yerin yokayoll bölüm geçen haftadan sinyal veriyordu zaten çünkü son sahne hariç geçen haftakı bölümde hiçbirşey yoktu andreinin kardeşim değil lafı bölümü beğenmeyen insanları avutmuş oldu bence yoksa geçen hafta olan bölümdede birşey yoktu sadece anreinin kardeşi başkası olabilirmi düşüncesi bölümü beğenmeyenleri biraz aldatmıştı ama basit bir blöf çıktı ve bu bölümdede bir şey yok son 2 bölümdür tekrar düşük bölümlere geri döndük 🙂🙂🙂
safiye felç oldu martin andrei konuşmasını duymdınız galiba andrei polata safiye anlatmasından korkmuyormusun gibi birşey imaa ederken martin çekinmediğini artık safiyenin ona tehdit olmadığını söyledi🙂çünkü konuşamıcak haliyle söyleyemicekandrei geri alıcaz safiyeyi dedi çünkü safiyenin düzelmesini sağlayacak olan ilaçlar martinde var bunu koz olarak bile kullanabilirler🙂🙂🙂
ağlamasına gelirsek safiyenin en güvendiği adam martin nazife anneyi öldürüyor polatı görüp ağlaması normal safiye suçlu hissediyor kendisini martini onlara bulaştıran safiyeydi🙂🙂🙂
felç oldu safiye cnm andrei martin konusmasındanda anlasılıyor andrei polata yaptıkalrını söylerse falan derken martinde safiye bana tehdit olusturmuyor artık diyor konuşamıcak çünküBence safiyeye tecavüz edilmedi ama @-KADİR- aga bir mesajda tilkinin safiyeyi geri alacağım dediği sahneyi unutmuşum ama onları da birleştirince geriye tek şey kalıyor safiyeyı zehirlemek ve polat ister istemez tilkiye muhtaç olacak çünkü panzehir tilkidebu demek oluyor haftaya süper bir bölüm bizi bekliyor.