Kurtlar Vadisi Pusu 260.Bölüm Yorumları

herşey anlattığım gibidir safiye yzünden polatın annesi ölmüş tabikide kendisini suclu hissedicek martinin öldürmesi birşey ifade etmiyor bunun sorumluluğunu safiye herzaman çekicek vicdan azabı olarak
ama genel oalrak son 2 bölüm yine düşük bölümlere geçtik haftayada polat safiyeyle ilgilenmeyle geçerse haftaya olan bölüdme durgun gider zaten senaristlerins enaryo yazmaktan anladığı birşey yok andrei kozunu kullanıps ezonu bitirmeye çalısıyorlar ben oyüzden andrei ölmesine hiç ihitmal vermiyordum başka hamle sansları yok çünkü şu bölümleri ağır eleştirmiyorsak andrei var diye 🙂🙂🙂

felç oldu safiye cnm andrei martin konusmasındanda anlasılıyor andrei polata yaptıkalrını söylerse falan derken martinde safiye bana tehdit olusturmuyor artık diyor konuşamıcak çünkü:F panzayir konusunda seninle şöyle katılıyorum safiyeyi düzelticek ilaçlar martinde var ama zehirlemek değilde felç olduğunu düşünüyorum
ağlama kısmına gelirsek safiye yüzünden nazife anne ölmüş martinin öldürmesinden dolayı bu suçluluğu safiye çekicek konuşmaya başladığı zaman benim yüzümden öldü sözünü söylerken çok duyucaz zaten martini onların hayatına sokan safiyeydi 🙂🙂🙂
Felç veya zehirleme ikiside aynı şeye geliyor :) safiyenin ne dediğini duymadım malum yurtta biraz ses oluyor. Ama aşağı yukarı dediğimiz gibi bir şey olacaktır.

Felç veya zehirleme ikiside aynı şeye geliyor :) safiyenin ne dediğini duymadım malum yurtta biraz ses oluyor. Ama aşağı yukarı dediğimiz gibi bir şey olacaktır.
safiye konusamıyor cnm martin oyüzden tehdit olusturmucak bana diyor zaten ben şeyi kast ettim safiye ağlıyor diye tecavüz diyenler olmuş bende safiyenin ağlaması polatı görünce normal dedim nazife anne olayında suclu hissediyor kendisini oda normal safiyeninde sucu var
🙂🙂🙂

@Çiğdem- tilkinin kötü süpriz dediği safiyenin felç olması
demi ben yanlış anlamadım
ayoll başka ne olucak yaslı insanlara felc olmayı yakıstıramıyoruz gencecik kız bundan kötüsü daha ne olabilir zaten martinin bana tehdit olusturmucak sözünün anlamıda o cnm konuşamıcak çünkü 🙂🙂🙂

safiye konusamıyor cnm martin oyüzden tehdit olusturmucak bana diyor zaten ben şeyi kast ettim safiye ağlıyor diye tecavüz diyenler olmuş bende safiyenin ağlaması polatı görünce normal dedim nazife anne olayında suclu hissediyor kendisini oda normal safiyeninde sucu var
🙂🙂🙂
Şimdi anladım :) dediğim gibi yurtta ses oluyor bazen küçük ayrıntıları kacirabiliyorum. Bunun için bazen canlı izlemek istemiyorum. Ama tecavüz konusu bencede kesinlikle yoktur zaten tilki geri gelecek diyerek ip ucunu veriyor.

ayoll başka ne olucak yaslı insanlara felc olmayı yakıstıramıyoruz gencecik kız bundan kötüsü daha ne olabilir zaten martinin bana tehdit olusturmucak sözünün anlamıda o cnm konuşamıcak çünkü 🙂🙂🙂
ne bileyim orda başka birşey daha yapacak sandım tilki o yüzden
sordum tilki bu belli olmaz işi konuşamıcak olması beni üzdü elifte
üzülücek şimdi

Şimdi anladım :) dediğim gibi yurtta ses oluyor bazen küçük ayrıntıları kacirabiliyorum. Bunun bazen canlı izlemek istemiyorum. Ama tecavüz konusu bencede kesinlikle yoktur zaten tilki geri gelecek diyerek ip ucunu veriyor.
ne bileyim orda başka birşey daha yapacak sandım tilki o yüzden
sordum tilki bu belli olmaz işi konuşamıcak olması beni üzdü elifte
üzülücek şimdi
ben bugüne kadar kimseye vadi izleme keliemsini kullanmadım hanii bölüme eleşti yapana izleme beğenmiyorsan derlerya ben o saygısızlığı hiç yapmadım ama bu sefer ilk defa söylemek geliyor içimden vadiye tecavüzü yakıştıran vadiyle tecavüzü yan yana getirenlere izlemeyin demek içimden geliyor bu eleştiri değildir bu vadiyi lekelemektir biz eleştiriyoruz diye suçlu oluyorsak bir efsaneyi lekeleyenler ne oluyor peki ben eleştirmeye belkide her hafta devam edicem ama o kelimeyi vadiyle yan yana getirip bu efsane diziyi asla lekemicem oyüzden ağlama olayına açıklık getirmek istedim nazife annenin ölümü safiye yüzündendir o konuyu oyüzden açıklamak istedim diğer kelimeyi zaten asla ağzıma almam ben vadiyi eleştiririm ama ben vadiyi lekelemem 🙂🙂🙂

bu bölümde tempo ve olay akışı diğer bölümlere göre daha düşüktü önümüzdeki bölümle tekrar hızlanır bu durumda normal aralıksız ilerliyorlar fazlaca oyuncu kırımı oldu

reytingler çok kötü ya..
bir işin iyi ya da kötü başlamış olması, o işin sonucu hakkında bir fikir verir. îşe iyi başlamışsa sonucun iyi, kötü başlanmışsa sonucun kötü olabileceğini önceden söylemek mümkün olur.yani ez cümle perşembenin gelişi çarşambadan bellidir recep kardeşim :(((((