Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm Yorumları

Vallaha abi ya Tilkiyi öldürmek gibi bir salaklık yapmazlarsa sağlam bir senaryoyla yine böyle bölümler seyredebiliriz

---Tapatalk---​
Eski camlar bardak oldu:)))) bi daha öyle Bölümler zor bulursun😉)))

Tilki ve Polattan böyle bir sahne gormeyi çok istiyorum bir daha ki bolum de olabilir mesela çok güzel olur

10.dakikadan itibaren izleyin

---Tapatalk---
Bu Bölümler muhteşemdi :))))
abişkom polatın ordinaryuza uyuşturucu hap yedirmesi çakırın şu sahnesini hatırlattı bana :F:F:F

Vallaha abi ya Tilkiyi öldürmek gibi bir salaklık yapmazlarsa sağlam bir senaryoyla yine böyle bölümler seyredebiliriz

---Tapatalk---​

---Tapatalk---​

son 2 bölüm resmen destan yazıyor senaristler tilki andrei ölmesin başka hiçbişey istemiyorum nolur öldürmeyin be nolur

Detaylari kacirsamda bolum yine muhtesemdi tilki nin sahneler zaten super birde ustune usta sahalarda olunca tadindan yenmiyo

bölümde o kadar çok şey oluyor ki hangi birini yorumlayacağımı şaşırıyorum geçen bölümde böyleydi adamlar çok sağlam çalışıyor belli
piyasada orhan edip ertürk gibi oyuncu var mı be o çakma başroller beş para etmez adamlar bu adamın tırnağı etmezler vadi olmasa hakettiği değeri bulamamış bi oyuncu olacaktı ki çok daha fazlasını hakediyor böyle yetenekleri baş tacı yapmamız lazım gerçekten inanılmaz etkileyici bir adam

ofis ofis ofis oraya geçine herşey çok güzel orda bütün bölüm geçse ofisete konuşsalar bile yetiyor bana gerçekten mekan çok önemli diğer mekanda konuşulan ne olrusa olsun insan bi süre sonra sıkılıyordu ama ofiste öyle değil
polat tilki kapışmasını sağlam bi senaryo kurarak en az 1 sene daha götürmeleri lazım en az ama ne yazık ki diğer bölüm ölecek gibi gözüküyor ah ah :(

Burdan yonetmen beye sesleniyorum kendini gelistirmesi lazim serdar akar goreve diyorum

hee birde bi daha yorum konusunu bana bırakmayın konuya mesaj yazmıyor kimse

Yok aga sen AC her ihtimale karşı Vadi düşmanı açarsa kötü olur

---Tapatalk---

bölümü beğendim ben güzeldi tilki ölmedi bu bölüm demiştim
ölmez diye bakalım haftaya neler olacak