Bizden ölüm olmadığı müddetçe çok büyük spoiler yok.Bugün full spoiler yiyiyoruz ama olsun![]()
Bizden ölüm olmadığı müddetçe çok büyük spoiler yok.Bugün full spoiler yiyiyoruz ama olsun![]()
Adama biyonik kol nakli yaptılar bir zahmet sağlam olsunErhan'ın elleri sapasağlam.![]()
Aga İnşallah İskender gibi 2-3 sezon kalırsa varya ben 36.bölümde ki gibi İskender-Polat kapışması gibi bir sahne bekliyorumaga cidden bu tilki bir baska cok cool gercekten
Adam harika rol yapıyor aga inş diziden erkenden ölerek çıkmaz.Tilki tilki tilki başka bişey demiyorum
İnşallah aldığın istihbarat yanlıştır agaAga İnşallah İskender gibi 2-3 sezon kalırsa varya ben 36.bölümde ki gibi İskender-Polat kapışması gibi bir sahne bekliyorumAga adamin son anlari ne 2 3 sezonu malesef tilki nin son sahnelerini izliyoruz
---Tapatalk---
İnşallah aga da babam Seksenler açtıİnşallah aldığın istihbarat yanlıştır agaAga baslamasina az kala beni etiketleyebilir msin
---Tapatalk---
Vallaha abi ya Tilkiyi öldürmek gibi bir salaklık yapmazlarsa sağlam bir senaryoyla yine böyle bölümler seyredebilirizTilki ve Polattan böyle bir sahne gormeyi çok istiyorum bir daha ki bolum de olabilir mesela çok güzel olurBu Bölümler muhteşemdi
10.dakikadan itibaren izleyin
---Tapatalk---)))