Kurtlar Vadisi Pusu 258.Bölüm Yorumları

Britani de oldu​
Aga yok boyle birsey ya dizi final yapsa ancak bu kadar olurdu olen olene neyi dusinecegimizi sasirdik :D

Tilki ye hayranım yok böyle bi adam inşallah ölmez be o kadar vadiye yakışıyor ki

ayyy 10 yıldır tek merak ettiğim şey andrei nin nasıl dövüştüğüydü gerçekten bunu çok ama çok merak ediyordum ilk defa dövüşürken gördük çok şükür :F:F:F

Tilki tilki tilki başka bişey demiyorum

Aga İnşallah İskender gibi 2-3 sezon kalırsa varya ben 36.bölümde ki gibi İskender-Polat kapışması gibi bir sahne bekliyorum

---Tapatalk---​
Aga adamin son anlari ne 2 3 sezonu malesef tilki nin son sahnelerini izliyoruz

Tilki ve Polattan böyle bir sahne gormeyi çok istiyorum bir daha ki bolum de olabilir mesela çok güzel olur

10.dakikadan itibaren izleyin

---Tapatalk---

Aga İnşallah İskender gibi 2-3 sezon kalırsa varya ben 36.bölümde ki gibi İskender-Polat kapışması gibi bir sahne bekliyorum

---Tapatalk---​
Aga adamin son anlari ne 2 3 sezonu malesef tilki nin son sahnelerini izliyoruz
İnşallah aldığın istihbarat yanlıştır aga :(

---Tapatalk---

İnşallah aldığın istihbarat yanlıştır aga :(

---Tapatalk---​
Aga baslamasina az kala beni etiketleyebilir msin

Tilki ve Polattan böyle bir sahne gormeyi çok istiyorum bir daha ki bolum de olabilir mesela çok güzel olur

---Tapatalk---​
Bu Bölümler muhteşemdi :))))

---Tapatalk---​
Bu Bölümler muhteşemdi :))))
Vallaha abi ya Tilkiyi öldürmek gibi bir salaklık yapmazlarsa sağlam bir senaryoyla yine böyle bölümler seyredebiliriz

---Tapatalk---