Estagfurrallah ne alakasi var )))) seni gormek her zaman guzel😉Şuana kadar bölüm durgun geçti. Büyük ihtimalle de erken bitecek gibi @china_shangai abi anlaşılan benim futboldaki uğursuzlugum buraya da sıçradı ne desem tersi çıkıyor
aga senin yorumun önemliydi beğenmene sevindim; sen de vadiye ısınmaya başlıyorsun vadi ile ilgili konularda görürüz seni inşBende bölümü beğendim, aksiyon sahneleri süperdi.
İnşallah aga, babamıda ikna edersem iş tamamdır.aga senin yorumun önemliydi beğenmene sevindim; sen de vadiye ısınmaya başlıyorsun vadi ile ilgili konularda görürüz seni inş
Aga aslında sağlam konu lakin bunun olay örgüsünü maalesef yapamayınca senaryo oturmuyor. Tapınakçılar ve polat şeklinde olsa daha iyi olur. Dizideki kötü adamları tapınakçılar etrafında birleştirseler süper olur yoksa herkes kendi başına hareket edince olmuyor konu dağılıyor. Geçen sagir, bu bölüm baltazar, ilerde settar aga kim bilir daha neler olacak ancak bunları bir arada tutan bir güç olursa bence dizi çok iyi ilerler.aga ben yaklaşık bir 40 dakika izlemedim bölüm aksiyonlu olmamasına rağmen benim beğenimi kazandı 🙂 bu gidiş güzel
aga zaten düşük geliyor bu haftada daha da düşük gelir hele bir de kanal d şimdi bitirirse kaçınılmaz son olurBakalım reytingler nasıl olacak, Tns ayrımcılık yapıyor.
Dizi iyi bir kanala geçsin.aga zaten düşük geliyor bu haftada daha da düşük gelir hele bir de kanal d şimdi bitirirse kaçınılmaz son olur
show tv bizim yuvamız bir el değiştirme olayı olduğu söyleniyor eğer o haberde olursa show tv bizim için en iyi kanal olurDizi iyi bir kanala geçsin.
Hiçbir kanal Vadi için iyi değil bence. Hangisine giderse gitsin, şimdikinden pek de iy olmaz.show tv bizim yuvamız bir el değiştirme olayı olduğu söyleniyor eğer o haberde olursa show tv bizim için en iyi kanal olur