Aga bir ara mutfağa gittim herhalde o anda olmuş görmedim.aga kaçırdım fehmi nin odasına giren kişi kimmiş
Laan git kıza bak ya Leyla hasta bu seviniyorohhhh sefam olsun
ooo olmadı aga şimdi vadi varken mutfakta ne işin vardıAga bir ara mutfağa gittim herhalde o anda olmuş görmedim.
Allah tepesinden bakasıca niye öyle diyon.ohhhh sefam olsun
Oha bende kaçırdım. Yusuf mu acabaaga kaçırdım fehmi nin odasına giren kişi kimmiş
Laan git kıza bak ya Leyla hasta bu seviniyor
---Tapatalk---
bu diziye 2 çiğdem fazlaAllah tepesinden bakasıca niye öyle diyon.
Aga vadi var diye ablama geldim. Malum yurtta çok ses oluyor diye sen düşün aga acil olmasa gitmezdim 😉 aga anla daooo olmadı aga şimdi vadi varken mutfakta ne işin vardı
Leylosumu gordun mu aga off canim ya ((Allah tepesinden bakasıca niye öyle diyon.
eee aga siz nasıl izliyonuz ya sonra paso eleştiride bulunuyorsun 😵Oha bende kaçırdım. Yusuf mu acaba
---Tapatalk---
Hayalinde neler kuruyorsan hasbam kendini Polat'a denk mi görüyorsun?bu diziye 2 çiğdem fazla
aga bakma bana ya sana takılıyorumAga vadi var diye ablama geldi. Malum yurtta çok ses oluyor diye sen düşün aga acil olmasa gitmezdim 😉 aga anla da
Babamı fena kizdirdim üstüme dalınca kaçırdım baya. Abim yani teyzemin oglu geldi babamla konuştu bir 20 dk da oradan gittieee aga siz nasıl izliyonuz ya sonra paso eleştiride bulunuyorsun 😵
Ben o halde iken de alırım. Çıksın gelsin.Leylosumu gordun mu aga off canim ya ((
---Tapatalk---
pess aga sana ne diyeceğimi bilmiyorum sen hala babanı kızdırıp sonrada başka odalara falan mı kaçıyorsunBabamı fena kizdirdim üstüme dalınca kaçırdım baya. Abim yani teyzemin oglu geldi babamla konuştu bir 20 dk da oradan gitti
---Tapatalk---
Sanki ben almam. İsterse son aylarini yaşasın direkt evlenirim bari son aylarıni mutlu gecirsinBen o halde iken de alırım. Çıksın gelsin.
Biliyorum aga gerçi ne oldu bende şimdi merak ettim.aga bakma bana ya sana takılıyorum
Bu son olsun))) bir daha seni buralarda gorursem cok memnun olurummmmmmm))))))))))@china_shangai abi @sürgünüm e cevap için konuya geldim
izle cnm başka türlü benim her hafta demek istediklerimi anlayamazsın zaten şimdi az çok bilgi sahibi olduğun çok belli bu akşamkı yorumlarına göz attım biraz sende eski vadici olmuşsun aramıza hoşgeldin cnmBu bölüm bitsin eskilere tam gaz devam 65 e gelirim herhalde.