batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
hayırlı geceler aga Allah rahatlık versin konuyu 10 sayfa yapmayı başardık herkes yorum yapsa 20 sayfanın altında kalmaz hiç aslındaherkese hayırlı geceler 🙂
kesinlikle o kadar küçümsediler ki sanırsın kendileri real madrid oynadıkları takım siirt jetpaspor ulan o küçümsedikleri takım bjk nin kat kat üstünde bi takım dağıttılar resmen bjk yiBölüm güzeldi. Ben beğendim
Bjk elenmiş.Ummadık tas bas yarar derler.Fazla kucumsediler rakibi
Yarın okula gidene kadar 1,5 saat boyunca dinleyecek müzik çıktı bana da. Ben de mutluyumhayırlı geceler aga Allah rahatlık versin konuyu 10 sayfa yapmayı başardık herkes yorum yapsa 20 sayfanın altında kalmaz hiç aslında
çok mutluyum bugün vadi süper bi bölümdü fragmanlardna sonra böyle bi bölüm izleyeceğimi hiç sanmazdım valla vadi tam rayına oturdu yani süper gidiyoruz ofise bi geçelim o zaman asıl şov başlayacak
orda tilki polat karşılaşması da olacaktır
kesinlikle o kadar küçümsediler ki sanırsın kendileri real madrid oynadıkları takım siirt jetpaspor ulan o küçümsedikleri takım bjk nin kat kat üstünde bi takım dağıttılar resmen bjk yi
adamlar 14 maçtır uefada yenilmiyor yedikleri gol 4
bi liverpoolu elediler ayakları yerden kesildi
Oha sen 1.5 saat bıyunca okul mu gidiyon agaYarın okula gidene kadar 1,5 saat boyunca dinleyecek müzik çıktı bana da. Ben de mutluyum
Bi de dönüşü varOha sen 1.5 saat bıyunca okul mu gidiyon agaBizim ki fazla değilmiş yarim saatcik birşey
-Tapatalk-
aynen benimde en az 2 hafta boyunca sürekli dinleyeceğim müzik bu olacak indireyimde dinlemeye başlayayımYarın okula gidene kadar 1,5 saat boyunca dinleyecek müzik çıktı bana da. Ben de mutluyum
Mp3 e çevirim mi 😉aynen benimde en az 2 hafta boyunca sürekli dinleyeceğim müzik bu olacak indireyimde dinlemeye başlayayımdediğin gibi otobüste süper olacak
zil sesi de yapayım 2 senedir elif dedim duruyor değiştirme zamanı geldi
Uzun halini bulmak lazım asıl, ama şimdi zor tabiiaynen benimde en az 2 hafta boyunca sürekli dinleyeceğim müzik bu olacak indireyimde dinlemeye başlayayımdediğin gibi otobüste süper olacak
zil sesi de yapayım 2 senedir elif dedim duruyor değiştirme zamanı geldi
Doğrudur. Ahmet Kaya'nın dünya kadar şarkısı var ama bestecileri kimdir bilemem tabii.Bu şarkı Azerbaycan halk türküsüdür. Adı da Desti təsnifi. sözlerinden anlaşılıyor zaten. Ahmet Kaya sonralar okumuş. çok eski şarkıdır. Ben azeri oldugum için biliyorum. ilk olarak 60.yıllarda Rübabe Muratova okumuş.
çevir agaMp3 e çevirim mi 😉
-Tapatalk-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?