Kurtlar Vadisi Pusu 251.Bölüm Yorumları

Son sahnede çok kederlendim Gökhan abimizin eline sağlık tam vurucu şarkılar seçiyor.

Bölümü yarıya kadar izleyebildim tamamını izledikten sonra yorumu yapayım @takas

@lale1 seni yorumlarınla aktif bi şekilde aramızda görmek istiyoruz kardeş lütfen bizi yorumlarından mahrum bırakma
bi sorumda olacak aylardır bizim konudasın neden hiç mesaj yazmadın

herkese hayırlı geceler 🙂

herkese hayırlı geceler 🙂
hayırlı geceler aga Allah rahatlık versin konuyu 10 sayfa yapmayı başardık herkes yorum yapsa 20 sayfanın altında kalmaz hiç aslında

çok mutluyum bugün vadi süper bi bölümdü fragmanlardna sonra böyle bi bölüm izleyeceğimi hiç sanmazdım valla vadi tam rayına oturdu yani süper gidiyoruz ofise bi geçelim o zaman asıl şov başlayacak
orda tilki polat karşılaşması da olacaktır

Bölüm güzeldi. Ben beğendim

Bjk elenmiş.Ummadık tas bas yarar derler.Fazla kucumsediler rakibi
kesinlikle o kadar küçümsediler ki sanırsın kendileri real madrid oynadıkları takım siirt jetpaspor ulan o küçümsedikleri takım bjk nin kat kat üstünde bi takım dağıttılar resmen bjk yi
adamlar 14 maçtır uefada yenilmiyor yedikleri gol 4
bi liverpoolu elediler ayakları yerden kesildi

Yarın okula gidene kadar 1,5 saat boyunca dinleyecek müzik çıktı bana da. Ben de mutluyum

Yarın okula gidene kadar 1,5 saat boyunca dinleyecek müzik çıktı bana da. Ben de mutluyum
aynen benimde en az 2 hafta boyunca sürekli dinleyeceğim müzik bu olacak indireyimde dinlemeye başlayayım
dediğin gibi otobüste süper olacak

zil sesi de yapayım 2 senedir elif dedim duruyor değiştirme zamanı geldi

Bende onu yazmak için girdim foruruma. Bu vesileyle @lale1 hanım yorum yapmış oldu.

Uzun halini bulmak lazım asıl, ama şimdi zor tabii

Doğrudur. Ahmet Kaya'nın dünya kadar şarkısı var ama bestecileri kimdir bilemem tabii.

Benim bidiğim bütün şarkılarını şair Yusuf Hayaloğlu'nun yazdığı.

Yani bol aksiyonlu olmasada bomba gibi bir bölüm izledik bence! Durgun olsun böyle olsun canimizi yesin! Senaryo artik rayina oturdu! Bjk nin elenmeside Vadi'ye yariyacaktir!

Gelen geçenden 4 yiyen Avrupa'dan ihraç edilenlerin bize laf etmesi de ayrı bir trajikomik..!

selam herkese
bölümü nasıl izledim bilemedim misafir bir yandan yeğenler bir yandan
tekrar izlicem ama finale yorum yazacam leylayı ne diye kanser ettiniz
bu ne gerek vardı şimdi klişe bir senaryoyu yazmanın alemi varmıydı ya