Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat'ın 24 saat içinde kendi başına kurtulması gerekiyor, bakalım ne olacak.

Haftaya kaldı, bölüm uzamadı malesef.

Ve bölüm biter ulan biraz uzun yapın ya bak karşındaki rakiplerin 1 saat daha devam edecek Allah Allah

bölüm harika yarın ne reyting alırsak alalım zaten beklentinin altında ve hakedilenden uzak olacağı için takmıyorum yemişim sizin sisteminizi

Balkanlarda hangi siyasi liderlere suikast yaptıcaklardı isimlerini öğrenseydik iyiydi.

Bölümü cok begendim ama bizimkilerin Reyting umurunda bile degil galiba! Vadi bittikten sonra rakipleri en az yarim saat daha devam ediyor!

Çok erken bitiriyolar ağa ya saat 12'de biten hatta 12'den sonraya sarkan bile var
aynen çok erken bitiyor bak rakip diziler 23.45 ten aşağı bitmiyorkimseye nefes bile aldırmaması lazım vadinin zaten tonla yeni dizi başladı

2 hafta boyunca maç var haftaya özeti uzatmaları lazım ondan sonraki hafta duruma göre ara verilebilir

mükemmel bir bölümdü tüm ekibin emeğine teşekkürler; benim için bu sezonun en iyi ilk 3 bölümüne girdi inanılmaz bir bölümdü gerçekten

Bölüm büyük ihtimalle bitti :( sabaha kadar oynasa izlerdim gerçekten süper bölüm yapmışlar helal olsun, üstelik konu seçiminin balkanlar gibi güncel bir konudan seçilmesi beni çok mutlu etti.

ya offfffffffffff bölümün başına bakamadımmmm 12 yıldır ilk kez
bölüm izleyemedim yaaaaaa

Bölümü cok begendim ama bizimkilerin Reyting umurunda bile degil galiba! Vadi bittikten sonra rakipleri en az yarim saat daha devam ediyor!
aklın yolu bir aynen öyle aga
vadi varken başka kanalları açmıyorum hiç ama reyting listesinden görüyorum diğer diziler 23.45 ten aşağı bitmiyor
yav koyun bikaç raskoln sahnesi uzatın bi şekilde nefes aldırmayın kimseye

Bölümü genel olarak bende beğendim fakat başlarken Polat denizaltındaydı bittiğinde de denizaltında hiç olmasa nasıl kurtulacağına dair bir ipucu alsaydık. :)

Bölüm büyük ihtimalle bitti :( sabaha kadar oynasa izlerdim gerçekten süper bölüm yapmışlar helal olsun, üstelik konu seçiminin balkanlar gibi güncel bir konudan seçilmesi beni çok mutlu etti.
Ne sabaha kadarı :D 7/24 oynasa seyrederim reklamda önemli isleri hallederdim :A

-Tapatalk-

agalar şöyle de bir durum var bize kısa gelen bölümün süresi 1 saat 40 dakika

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak