nberkayozer
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 693
- Puanı
- 195
- Web Sitesi
- buyukustadnbo.blogspot.com
geçmiş olsun aga senin diş düzelmedi miSırf vadi için girdim foruma yoksa şuan yüzüm şiş. Bu arada yeni bölüm başladı.
Dolgu yaptırmıştım kırılınca iki dişimide aldırmak zorunda kaldım. Şimdi yerlerine yeni diş yaptıracağım şişliğin inmesini bekliyorum. Flashback yapıldı bu bölüm galiba.geçmiş olsun aga senin diş düzelmedi mi
Dolgu yaptırmıştım kırılınca iki dişimide aldırmak zorunda kaldım. Şimdi yerlerine yeni diş yaptıracağım şişliğin inmesini bekliyorum. Flashback yapıldı bu bölüm galiba.![]()
Geçmiş olsun agaDolgu yaptırmıştım kırılınca iki dişimide aldırmak zorunda kaldım. Şimdi yerlerine yeni diş yaptıracağım şişliğin inmesini bekliyorum. Flashback yapıldı bu bölüm galiba.![]()
Dolgu yaptırmıştım kırılınca iki dişimide aldırmak zorunda kaldım. Şimdi yerlerine yeni diş yaptıracağım şişliğin inmesini bekliyorum. Flashback yapıldı bu bölüm galiba.
Diş çok zordur geçmiş olsun![]()
Eyvallah.Geçmiş olsun aga![]()
Aynen.Bu martini oldum olası hiç sevmedim![]()
aynen çok sinsi ve tehlikeli bir karekter kaçınılmaz olarak çok fazla sinir bozucuBu martini oldum olası hiç sevmedim![]()
sürekli elifle ilgilenme sahneleri çok boş gerçekten bende ona gıcık oluyorumBu martini oldum olası hiç sevmedim
Safiye ile olan sahneleri de çok sıkıcı zaten