Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya abi bırak Allah ını seversen dalga geçme :D

@34rcp44 agaa mutlaka yorumun bekliyoruz yarın bu arada tüyoların yine yeniden tuttu senin tüyolarına laf söyleyen her kim varsa kapak olsun :D
Ben boyle klasik direk dalga gecmem:)))))))) ben ciddi demistim😉))

Ben boyle klasik direk dalga gecmem:)))))))) ben ciddi demistim😉))
neyse abi eyvallah diyelim :D

yarınki yeni diziler İnşallah kötü başlarda yeni sorunlarla karşılaşmayız gerçi bu sistemin her yeri ayrı bi sorun yani orası burası ayrı oynuyo ama yine de bi umut işte

neyse abi eyvallah diyelim :D

yarınki yeni diziler İnşallah kötü başlarda yeni sorunlarla karşılaşmayız gerçi bu sistemin her yeri ayrı bi sorun yani orası burası ayrı oynuyo ama yine de bi umut işte
Bence starda baslayan dizi baya iyi oranlar alir:)))))))) bu hafta nereye gitsem bilborflarda vardi 😉 birde butun gazetelerin en basinda reklamlari vardi 😉 inanilmaz onem verdiler bu diziye .basimiza is acabilir

Bence starda baslayan dizi baya iyi oranlar alir:)))))))) bu hafta nereye gitsem bilborflarda vardi 😉 birde butun gazetelerin en basinda reklamlari vardi 😉 inanilmaz onem verdiler bu diziye .basimiza is acabilir
abi çok fazla reklam olması tutacağı anlamına gelmez açıkçası 2 dizininde tutacağını hiç sanmıyorum ama bu sistemde neler tutmuyor ki o yüzden herşey olabilir yarın görecez bakalım

ayyyy şu martinin elifle ilgilenen herkesi öldürmesi çok sıktı artık🙂🙂
aaa televizyondan izlerken elif sahnelerinde gözlerinizi yumun bence bakmayın elife falan sonra martin sizleride öldürmeye kalkışır hahahah:F

ayyyy şu martinin elifle ilgilenen herkesi öldürmesi çok sıktı artık🙂🙂
aaa televizyondan izlerken elif sahnelerinde gözlerinizi yumun bence bakmayın elife falan sonra martin sizleride öldürmeye kalkışır hahahah:F
sen sadece o sahneyi izledin galiba :kiki:

Ben abiden şüpheleniyorum :) beğenmez diye ama neyse yarın yorumunu okuyup anlayacağız.
yok be aga bu bölüm istisnasız herkesin beğeneceği dehşetül vahşet bi bölümdü abi de beğenir eminim :D ki beğenmişte yorumlarından görüldüğü gibi

cahit 2 defa tapınakcıların elinden kurtuldu 2 kolu bağlı nabzını durduruyor
ayyy eli kolu bağlıyken bir tarafından birşey çıkarıp bağlarını kesiyor
sonra bütün orduları tek başına öldürüyor :F:F:F

polat ise 3-4 adamı öldürüp kapağı açıp bir kaçamadı oradan :F:F
cahit olsa kaçmayı brakın deniz altını batırırdı bile hahahah:F:F:F

Ben bölümün görünen kısmını çok beğendim :) pana film bunu sonunda başardı, çatışma ve aksiyonu bol olan bir bölüm oldu özellikle polat ve yüce majeste sahnelerini herkes bence bir iki defa izlemeli çünkü konuşmanın içeriği çok dikkat çekiciydi ve hem eski dünya savaşlarına hemde yeni dünya savaşlarına gönderme yaptı bunu düşünüp senaryoya dokmeleri büyük cesaret ister bundan dolayı pana ve ekibini canı gönülden tebrik ederim :)

Bölümü az önce atlaya atlaya izledim bazı arkadaşlar kızacak ama maalesef bazı hatalar veya eksikler hemen göze çarpıyor. Tabi bölüm genel olarak güzel olunca bunlar gözden kaçıyor ya da benim gözümden kaçtı. Mesela botla nasıl olurda denizaltına girmeyi düşünebilirler pananın bunları da düşünmesi lazım, yasin siyah sancak sabaha gelir diyiyor ama armegeddon olay yerine ozi ile 10 dakika da geliyor, eve baskın oluyor ama kimse arka pencereden çıkmayı düşünmüyor, polat esirken erhan adama pizza getiriyor ulan benim değer verdiğim biri zordaysa gözüm değil yemeği dünyayı görmez. Daha bir çok ayrıntı var ancak gözüme bunlar çarptı ama bölüm genel olarak güzel olduğundan bunlar göze çarpmadı diye düşünüyorum.

Ayrıca yasin ve timurun uzun bir aradan sonra karadan konuşması bana tuhaf geldi.

Son düzenleme:
Polat da hic ilgillenmemis gibiydi öyle hatırlıyorum Polatla Kara anlaşmış olarak gösterilip Abdulheyin yanina önemli bir is için göndermiş diye yapabilirler senaryoyu. Mantık sınırlarını zorlarsa zorlasin yeter ki geri dönsünler be su an çok ihtiyacımız var her ne kadar ihanet ettilerse de gelmeleri lazım

-Tapatalk-

Bu kadar olumlu yorumdan sonra yorum yapmak zor olacak ama son bir kez daha detaylı bir yorum yapıp geri çekileceğim..bölüm nerdeyse herkez tarafından çok beğenilmiş.. fakat ben muhteşem birşey göremedim açıkcası. 45 dakikalık senaryoyu 100 dakikaya kadar uzatmışlar. Bölümde o kadar çok gereksiz uzatmalar vardı ki, heycanlı olan kısımların bile üzerini örttü. Girişi flashback ile baslatabilirlerdi.. fakat yazım grubu bunun yerine ilk sahneyi tekrardan izlettirdi.. sonradan yakalama olayına girdi.. ardından tekrar eski bölümden Erdem'in sahnesine bağlandı ve birkez daha final sahnesini sundu. Ahmet dayı ile Yusuf'un sahnesinde zaten pes ettim artık.. eski senaryoyu ısıtıp tekrar önümüze koyulacaksa kapatalım tv'yi eskiyi izleyelim. Senaryo açısından bana göre halen bir ilerleme yok.. yerimizde saymaya devam ediyoruz. Bölümde beni heycanlandıran bir gelişme olmadı.. Cahit'e iki sezondur yazılan fantastik senaryosu yüzünden final sahnesinde bile heycan duyamadım.. nede olsa haftaya benzer bir senaryo ile durumu çözerler diyorum.. yazım grubu malesef gerçeğe gittikçe uzaklaşıyor. Çatışma sahnelerinde halen düzelme yok.. bizimkiler nişan almadan raskele ateş edip adamları öldürüyorlar.. karşı taraf nişan alıp vurduğu halde bırakın öldürmeyi adamları vuramiyor bile.. iki bölümdür armageddon zaten iyice komedi haline gelmiş.. güya profesyonel bir tim. İki bölümde ölen armageddon elemanı geçen sezonun toplamında ölmemiştir herhalde. Benim niyetim diziyi yerden yere vurmak değil.. yazdığım her eleştirimde aslında üzüntümü dile getiriyorum.. Kurtlar Vadisi gerçekten yılların projesi.. bu dizi daha bir 10 yıl devam etme şansa sahibken bunu şuan yok ediyorlar. Eski ekibin ayrılışından sonra Vadi tarihinde en zor zamanı geçirdik ve izleyiciye çok kötü bölümler sunuldu.. buna rağmen Vadi youtube'da rekor kırmış. Böyle bir izleyici kimseye nasip olmaz gerçekten.

Tapatalk 2

Son düzenleme: