Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -KADİR-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu an sorun yok başka videolara baktım açılıyor bu açılmıyor
indirdim bende

Ses yalıtım varsa gitmez
valla bina eskidir yalıtım yok ama ses aşağı gitmez öyle kolay kolay tabi şuan nasıl izliyolar bilmiyorum babamın durumuna bağlı kulakları iyi değilse daha çok seste verebilir

hayırlı geceler agalar

Ağzına sağlık aga tespitlerin çok yerinde artık polata usta diye seslenilmesini özledik
Hem onu ozledik hemde abdul memati gibi yanindaki adamlarinin birbirleriyle diysloglarini
))) bugun ki timur yasin komjtanin azda olsa konusmalari gibi
)))

hayırlı geceler agalar
iyi geceler aga

bugün konuya çok geniş bi katılım oldu birkaç kişi değil genel olarak bi katılım olması sevindirici tabi herkes coşsa konu 50 sayfa olabilirdi bugün

Hem onu ozledik hemde abdul memati gibi yanindaki adamlarinin birbirleriyle diysloglarini
))) bugun ki timur yasin komjtanin azda olsa konusmalari gibi
)))
aynen abi aslında abdülhey geri dönebilir ölümü geçiştirildi dönse kimse bişey diyemez

aynen abi aslında abdülhey geri dönebilir ölümü geçiştirildi dönse kimse bişey diyemez
Abdulleyin ölümü seninde belirtigin gibi açık olduğu için diziye girmesinde herhangi bir sorun olmaz gibi duruyor. Umarım en kısa zamanda geri gelir.

Tabikide vadi konusunun en has agasi sen

Senin yorumun bizim icin cok degerli recep
))) kacak dovusme lutfen 😉))
ya abi bırak Allah ını seversen dalga geçme

@34rcp44 agaa mutlaka yorumun bekliyoruz yarın bu arada tüyoların yine yeniden tuttu senin tüyolarına laf söyleyen her kim varsa kapak olsun

bende başına bakamadım yorum yazamadım o yüzden kusuruma bakmayın olurmu
yarın izliyip yorum yazarım