Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Fragmanı

''uzun zaman sonra bu hafta ki bölümle vadi 6 hafta üst üste yayınlanmış olacak. Ayrıca muhteşem bölüm geliyor''
cnm şunuda hesaba katmalıyız vadi malum olaylardan dolayı rekor aralar verdi yanı vadi kolaj hakalrını doldurdu aynen devam artıkk durmak yok :Z:Z:Z

nerden biliyorsun birde kesin diyorum herkes
başka yorumluyor plan diyen tek sensin
üzgünüm doğru çıkmayacak bende buna kesin
diyorum plan yok ortada
sen dikkatli izlemiyorsun galiba vadiyi
cnm buna ben yorum yapmam kesin olan birşeye ne diyebilirimki yanı perşembe görürüz diyebilirim başka birşey diyemem öyle olduğu kesin çünkü perşembe belli olur baska yorum yapamam kesin olan birşeye kafa yoramam 🙂🙂🙂

cnm şunuda hesaba katmalıyız vadi malum olaylardan dolayı rekor aralar verdi yanı vadi kolaj hakalrını doldurdu aynen devam artıkk durmak yok :Z:Z:Z

cnm buna ben yorum yapmam kesin olan birşeye ne diyebilirimki yanı perşembe görürüz diyebilirim başka birşey diyemem öyle olduğu kesin çünkü perşembe belli olur baska yorum yapamam kesin olan birşeye kafa yoramam 🙂🙂🙂
hala kesin diyorum pes diyorum başkada birşey demiyorum
görücez perşembe plan yok o zaman sana diyecem ççiğdem
hani plandı diye

@china_shangai@Polat şaşmaz @Maskeli Fedai @takas
@34rcp44 @-KADİR- sizcede planmı cahitin polatı alması

hala kesin diyorum pes diyorum başkada birşey demiyorum
görücez perşembe plan yok o zaman sana diyecem ççiğdem
hani plandı diye
cnm başka birşeyin olmaıs söz konusunu bile değildir ihtimal bile yok daha nasıl emin konuşabilirim bilmiyorum perşembe görünür zaten eğer son sahne değilse sons ahneyse diğer hafta belli olur cahitle polatın büyük ihtimal plan için konuşma sahnesi görünür🙂

cnm başka birşeyin olmaıs söz konusunu bile değildir ihtimal bile yok daha nasıl emin konuşabilirim bilmiyorum perşembe görünür zaten eğer son sahne değilse sons ahneyse diğer hafta belli olur cahitle polatın büyük ihtimal plan için konuşma sahnesi görünür🙂
ya kesin deyip durma çiğdem ne olursun deliriyorum burda
cahitin nerde olduğunu bulmaya çalışan polat ne ara plan
yapacak yapma allah aşkına

ya kesin deyip durma çiğdem ne olursun deliriyorum burda
cahitin nerde olduğunu bulmaya çalışan polat ne ara plan
yapacak yapma allah aşkına
şimdi cnm ilk sahnelerde polatı yakalamıs gibi olucak yanı hemen heyecan yapmayın
bizler buna inanıcz önce daha sonra polat kurtulduktan sonra cahitle olan plan sahnesini o eski sahneyi göstericekler plack peykmi ne deniyordu unuttum şimdi neyse işte öyle olucak
:F:F:F

şimdi cnm ilk sahnelerde polatı yakalamıs gibi olucak yanı hemen heyecan yapmayın
bizler buna inanıcz önce daha sonra polat kurtulduktan sonra cahitle olan plan sahnesini o eski sahneyi göstericekler plack peykmi ne deniyordu unuttum şimdi neyse işte öyle olucak
:F:F:F
sen böyle düşünmeye devam et cnm ortada plan yok
göreceksin bunu

sen böyle düşünmeye devam et cnm ortada plan yok
göreceksin bunu
ihtimal vermiyorum seni sevmesem başka şeylerde söylerdimde cnm sadece fikrimi belirtip başka birşey söylemiyorum artık o zaman gelince görürsünüz başka birşey demeye gerek yok 🙂🙂🙂

ihtimal vermiyorum seni sevmesem başka şeylerde söylerdimde cnm sadece fikrimi belirtip başka birşey söylemiyorum artık o zaman gelince görürsünüz başka birşey demeye gerek yok 🙂🙂🙂
tmm cnm izleyince görecez bakalım ne olacak

bu arada ben fragmanı defalarca izledim hem polatın
hem cahitiin yüzü değişik bakıyor plan olsa bu bakışlar
olmazdı

Son düzenleme:
Nihayet Tilki'yi görebildik sonunda Tilki Şow yapıcak herhalde bu bölüm ekip'i toplamış baskın yapıcak :D

Nihayet Tilki'yi görebildik sonunda Tilki Şow yapıcak herhalde bu bölüm ekip'i toplamış baskın yapıcak :D
silahlarını geri alıcak cnm tilki ilahları kaptırdı diye eleştirielr geliyordu hemen karalamaya baslıyorlar forumlarda oyüzden tilki andrei gücünden birşey kaybetmediğini göstericek bu hafta banka soygunu kadar etkili bir sahne bekliyorum :Z:Z:Z

tmm cnm izleyince görecez bakalım ne olacak

bu arada ben fragmanı defalarca izledim hem polatın
hem cahitiin yüzü değişik bakıyor plan olsa bu bakışlar
olmazdı
cnm öyle bir ihtimal yokkk tabikide plan olduğu belli olmucak ilk sahnede hemen plan konusması yapmıcaklar cahit poaltı yakalayıp götürücek izleyiciler bir aaaa çekicekler
polat sonradan kurtulduktan sonra bu nasıl oldu derken cahitle bize gösteriilmeyen o eski sahnelerini göstericekler herşey aydınlanıcak adım adım nasıl olucağını söylüyorum
ve bunun dısında ihitmal yoktur 🙂🙂🙂

@takas tam gidecek zamanı buldun uyku bastırdı gitti ama en heycanlı fragmanıda kaçırdın Tilki şow var :lol:

silahlarını geri alıcak cnm tilki ilahları kaptırdı diye eleştirielr geliyordu hemen karalamaya baslıyorlar forumlarda oyüzden tilki andrei gücünden birşey kaybetmediğini göstericek bu hafta banka soygunu kadar etkili bir sahne bekliyorum :Z:Z:Z

cnm öyle bir ihtimal yokkk tabikide plan olduğu belli olmucak ilk sahnede hemen plan konusması yapmıcaklar cahit poaltı yakalayıp götürücek izleyiciler bir aaaa çekicekler
polat sonradan kurtulduktan sonra bu nasıl oldu derken cahitle bize gösteriilmeyen o eski sahnelerini göstericekler herşey aydınlanıcak adım adım nasıl olucağını söylüyorum
görecez bakalım daha öncede kesin yorumlar yazıyordun
çıkmadı canım görecez bakalım

şunu düşün polatla cahit kaç kere plan yaptılar
belli olduğunu gösteren sahneler oluyordu bunda
yok cahitin bakışlarına bak adamın yüzü buzgibi ya

görecez bakalım daha öncede kesin yorumlar yazıyordun
çıkmadı canım görecez bakalım

şunu düşün polatla cahit kaç kere plan yaptılar
belli olduğunu gösteren sahneler oluyordu bunda
yok cahitin bakışlarına bak adamın yüzü buzgibi ya
ne diyorsam çıkıyor cnm poyrazın ölmediğinide forumda ilk ben duyurmuştum hatta oradan aslan beymi ne birisi sette tanıdığınmı var demilşti ben eminim diyorsam öyle oluyor🙂

Bir zahmet artık yani kaç bölüm geçti adamı resmen kızağa çektiler şow yapsın artık böyle adam kullanılmazmı ya

Of of fragmana gel 😱 kıl akif sonunda vuruldu :) yüce majeste ortaya çıktı ancak sesi berbat :( TİLKİ sonunda :)

Diziye ahmet yenilmezin dahil olması çok iyi olmuş :) ekip 1 de şu an oynuyor ama rolü düştü biraz. @kvp-medya

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato