Kurtlar Vadisi Pusu 247. Bölüm Fragmanı

bunda kesinlikle bir iddam yok ben analizlerimde çok emin olrurum kendimden ama bu sadece duymuş olduğum bir bilgi oyüzden paylaşmak dısında bir iddada bulunamıyorum🙂🙂🙂
aynen dediğin gibi

aynen dediğin gibi
kendi fikrimi sorarsan eğer ben şöyle düşünmüştüm fehminin oğlu denize düşünce bu adam fehminin oğlunu bulur gerçekten hafızasını yitirmiştir o adam yetiştirmiştir onu diye düşünüyordum

ama fehminin abisi oluğunu duydum olabilirde aslında çokta mantıklı geldi bana:F

hhaha @china_shangai abiciğimin hevesini kaçırdım yaaa doğru çıkarsa dahada foruma gelmez :F:F:F

aga şaşırtma bizi senden alışık değiliz böyle :A
aga iyi bölüme iyi fragmana kötü dediğimizi gördünmü yiğidi öldür hakkını yeme:D bende yeni giren adamın aslan akbey tarzı bi karakter olacağını düşünüyorum bakalım kiminki doğru çıkıcak :D

aga iyi bölüme iyi fragmana kötü dediğimizi gördünmü yiğidi öldür hakkını yeme:D bende yeni giren adamın aslan akbey tarzı bi karakter olacağını düşünüyorum bakalım kiminki doğru çıkıcak :D
aga çok gördümde neyse eskiyi bırakalım :F:F
bende sen gibi düşlüyom aslan bey tarzı olur diyom daha doğrusu öyle olmasını bekleyip istiyorum

aga çok gördümde neyse eskiyi bırakalım :F:F
bende sen gibi düşlüyom aslan bey tarzı olur diyom daha doğrusu öyle olmasını bekleyip istiyorum
ayy tamamda sırf fehminin abisi diye korkak biri olucak değilki yine alan bey tarzı kişilikli birisi olur fehmiye düşmanlık besleyebilir fragmanada fehminin oğluna gelmene sevindimmi burdan artık gitmemmi ne birşey söylüyor zaten
ayy inş benim tüyom doğru çıkar siz zamanında çok ün yaptınız brazda ben ün yaparım ne varrr :F:F:F

arkadaşlar bu vadiye yeni katılan adam fehminin abisi olabilirmiş bunu baktım diğer forumlarda hiç bahseden olmamış sanırım tek ben söylüyorum tabi doğru olup olmadığını bölüme görücez ama fehminin abisi çıkma ihtimaliniin çok yüksek oldunu duydum
fehminin oğluyla birlikte hareket ediyorlar
bu seferde bir tüyoda ben paylaşayım sizinle doğruluk payı olup olmadığı bölümde çıkıcak
bilgimi paylaşmak istedim sizinle ama yüksek ihtimal öyle olabilirmiş tabi doğru olmama ihtimalide yüksek sonucta kesinliliği yok paylaşmak istedim sadece duyduğumu 🙂🙂🙂

@takas @vadikızı @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @china_shangai @papuleoo
@vadikızı @34rcp44 @Master.1000 @batuhankaralar
bende senden duydum cnm hangi forumları diyorsun sen
olabilir bakalım görecez😉

ayy tamamda sırf fehminin abisi diye korkak biri olucak değilki yine alan bey tarzı kişilikli birisi olur fehmiye düşmanlık besleyebilir fragmanada fehminin oğluna gelmene sevindimmi burdan artık gitmemmi ne birşey söylüyor zaten
ayy inş benim tüyom doğru çıkar siz zamanında çok ün yaptınız brazda ben ün yaparım ne varrr :F:F:F
bizimki çıkıcak işte oh oh :F

Vadi artık müthiş bu hafta maça rağmen cosacaz en iyi oyuncu kadrosu açık ara bizde süper isimler var
Fragman süper yorumlarda süper :D
Gel perşembe gellllll

yalnız yüce majestenin ingilizce konuşması lazımdı onuda türkçe dublaj yapmışlar heralde böyle olması karaktere zarar verir inşallah sadece o kısımlar türkçedir.

Bu bolumun asil bombasi ne majeste ne cahitin polata şırınga batirmasi :))))) asil bomba ahmet yenilmezin vadiye girmesidir.insaallah kalici ve etkileyici bir karakter olarak karsimiza cikar😉)))

abi aslan akbey tarzı bişey olucak bu adamda sıradan bi rol yazacaklarını sanmıyorum

Ablacim zaten gidişat senin oklava darbelerine kaldigimizi gosteriyor:)))))))
bugün beyaz tvde kurtlar vadisi izliyorum ersoylu olan dönemini memati abdülhey hatta erhan bile oturuyorlar ve cahit onlara çay dağıtıyor sonrada mutfağa gidiyor oturmak için:F

sonra polat arabamı hazırla cahit diyor yanı geçen yıla kadar tam 4 yıldır cahit
mematilere çay dağıtan polatın arabasını süren birisiydi tkrardan izleyince beyaz tvde gözüme takılıyor :F:F:F