Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bahadırların dizisi en çok vadiye yarayacak.. bunun örneğini Reaksiyon dizisi ile gördük.. bizim beyfendilere rakip çıkmazsa işi ciddiye almıyorlar malesef.. sezonun ilk dört bölüme bir göz attın, sanki bu bölümleri başka bir ekib yazıp çekmiş.. Bahadırların kalemine güvenim sonsuz fakat yapacakları diziyi fazla da abartmamak gerek.. Pana Film bünyesinde yapılsaydı..şimdiden tutu gözü ile bakılırdı.. fakat bu şekilde izleyici ikiye bölünmüş durumda.. o yüzden beklenen etkiyi yapacagini düşünmüyorum.
Tutmaz demiyorum, sadece beklentinin altında olacağını tahmin ediyorum 🙂

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Bahadırların dizisi en çok vadiye yarayacak.. bunun örneğini Reaksiyon dizisi ile gördük.. bizim beyfendilere rakip çıkmazsa işi ciddiye almıyorlar.. sezonun ilk dört bölüme bir göz attın, sanki bu bölümleri başka bir ekib yazıp çekmiş.. Bahadırların kalemine güvenim sonsuz fakat yapacakları diziyi fazla da abartmamak gerek.. Pana Film bünyesinde yapılsaydı..şimdiden tutu gözü ile bakılırdı.. fakat bu şekilde izleyici ikiye bölünmüş durumda.. o yüzden beklenen etkiyi yapacagini düşünmüyorum.
Tutmaz demiyorum, sadece beklentinin altında olacağını tahmin ediyorum 🙂

Tapatalk 2
tutmayacak bence bahadırlar sadece vadiye rakip olmak
için senaryo yazıyorlar bu işi düşmanlığa götürmüşler sanki

tutmayacak bence bahadırlar sadece vadiye rakip olmak
için senaryo yazıyorlar bu işi düşmanlığa götürmüşler sanki

Bu İş ne kadar doğru orası da tartışılır.. bakalım ne çıkacak. Benim kızdığım tek nokta bizim Pana Film'in işi iyice salı vermesi.. adamların sanki umrumda değilmiş gibi bir havaları var.. oysaki herzaman kinden daha da çok işlerine titiz davranmaları gerekir..

Tapatalk 2

Bu İş ne kadar doğru orası da tartışılır.. bakalım ne çıkacak. Benim kızdığım tek nokta bizim Pana Film'in işi iyice salı vermesi.. adamların sanki umrumda değilmiş gibi bir havaları var.. oysaki herzaman kinden daha da çok işlerine titiz davranmaları gerekir..

Tapatalk 2
düşüncemi söyledim ben tutacağını sanmıyorum
oktay bey aklını kullansın yapmasın olursa bakmazmısın
diye sorarsan bakarm çakırı çok sevmiştim çünkü ama
başka vadi dışında ayrı bir dizi olamaz sanki ya
pana filme bende kızıyorum valla

NOT; Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanı resmi youtube kanalında silinip tekrar yüklenmiş bu yüzden izlenme oranı düşük gözüküyor yanlışlıkla mı sildiler bilmiyorum

Kvpforum/posts/1712096199016792

herkes kurtlar vadisini sevsin bence

kurtlar vadisinin ilginç bölümlerini çok seviyorum

NOT; Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanı resmi youtube kanalında silinip tekrar yüklenmiş bu yüzden izlenme oranı düşük gözüküyor yanlışlıkla mı sildiler bilmiyorum
Aga ilk fragmanda olupta bölümde olmayan sahne vardı ondan silip tekrar yüklediler.